Şimdi Ara

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
14
Favori
22.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spongio

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: spongio

zara'yı tavsiye etmem ürünleri adi

hangi marka giyiniyorsunuz?

pek çok marka var.
    evet zara'nın ismi var ama size maceramı anlatayım siz karar verin.
    önce bir ayakkabı aldım 1 ay giymeden tabanı ayrıldı. sonra gidip ayakkabıyı iade edip yerine kazak aldım ilk yıkamada aşırı miktarda tüylendi. sonra onu iade edip kemer aldım(fiyatı 90 liraydı başka birşey bulamadığımdan aldım derimodda bile kemerler maksimum 45 lira) şuan kemer de duruyor. umarım onun da dikişleri fln açılmaz.
    Zara'nın tek beğendiğim yanı, ürünün hatalı olduğunu kabul edip değişim yapıyorlar. bu konuda iyiler.

Benim cogu zara kiyafetim tuylendi, rengi soldu ve sekli bozuldu. Ama homini emerito'dan aldigim lambswool slim fit kazak 3 yildir bana misin demedi. Kazaga bir sey yapamadim asiri giymekten dirsegini curutmusum. Zaranin urunler hem dandik hem de cok pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Massimo'dan aldığım montun fiyatı 200 tl düşmüş. Evlat acısı gibi koydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 2 Ocak 2014; 13:14:09 >
  • Massimoya girdim sırada abartısız 30-40 kişi vardı. Panorada 2 kişiden 1inde massimo poşeti vardı. Benim pek tercih etmediğim bir marka olmadığı için önceki fiyatlara çok hakim değilim fakat fiyatlar öyle indirim var alalım diyecek kadar aşağılara inmemiş. Trikolar falan 100 montlar 300 civarı gördüğüm.

• Zara ve pull and bearda indirim var mı? Giden oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: folikür

Zara ve pull and bearda indirim var mı? Giden oldu mu

İnternet sitesinde düşmüş fiyatlar.Muhtemelen var.
  • Gidiyorum bakalım ankamalle :)

• Yakınında Bershka olan biri bana ulaşabilir mi pm ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeotrop

quote:

Orijinalden alıntı: crueltiger

korktum bi an benim aldigimdan mi diye arkadaslar saka bir yana su montu tavsiye ederim asiri sicak tutuyor.http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155035/3546217/Basic%2BKorean%2Bstyle%2Bparka/711

Hocam aradığım, almayı düşündüğüm mont bu fakat fiyatı aynı mı bir bilginiz varmı ? 2 hafta önce mağazada bu fiyattı hala bu fiyatta mı ?

kusura bakmayin gec cevap verdim. Hocam ben gecen pazar almistim forumistanbul bershka dan fiyat 200 tl idi yanliz orda sadece large olani kaldi birde lacivert olani vardi ondan ise medium ve large ikiside vardi.

• bu zara ile bershka ne zaman online alışverişe açılcak yaa
  • quote:

quote:

quote:

korktum bi an benim aldigimdan mi diye arkadaslar saka bir yana su montu tavsiye ederim asiri sicak tutuyor.http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155035/3546217/Basic%2BKorean%2Bstyle%2Bparka/711

Hocam aradığım, almayı düşündüğüm mont bu fakat fiyatı aynı mı bir bilginiz varmı ? 2 hafta önce mağazada bu fiyattı hala bu fiyatta mı ?

kusura bakmayin gec cevap verdim. Hocam ben gecen pazar almistim forumistanbul bershka dan fiyat 200 tl idi yanliz orda sadece large olani kaldi birde lacivert olani vardi ondan ise medium ve large ikiside vardi.

Anladim hocam Cevabınız icin cok teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam zaten indrimler sitelere de yansimis anlasilan ayni malesef fiyati yoksa dusururlerdi :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam zaten indrimler sitelere de yansimis anlasilan ayni malesef fiyati yoksa dusururlerdi :/

Haklisiniz bende oyle düşünüyorum sanirsam tükenmeden alsam iyi olacak fiyatına deger diye düşünüyorum

• Massimo ya uğradım
    Belki sizlere uygun gelebilir ama bana pek gelmedi.
    Gömlek ve trikolar 89TL.Bu markanın kumaşını beğeniyorum ama tasarımları çok sade-düz..Özel değil
    Bu fiyata da bir çok kaliteli markadan alışveriş yapılabilir..(149tl den düşmüşler)

İçerisi epey kalabalıktı ve insanlar pazar mantığındaydı..Yani çok acele ediyor kaçırmamaya çalışıyor tuttuğunu hemen kucağına alıyordu
    Beğenmediğini ise hemen savurup atıyordu..Oradaki çalışanlara karşı ne buyuk saygısızlık..Elin ealıp incelemeden bakmadan direk katını bozup sallayıp atıyor yada öylece bocalama rafa tıkıyor.

Herneyse bu hareketleri bilirim tabi..İçerideki kalabalık insanda alma ve kaçırmama dürtüsü uyandırıyor
    Kısaca giderseniz ille bişey alırsınız oradaki psikoloji ile.Ben almadım kendime hakim oldum.
    Şaka la şaka param yoktu.

Bayan kısmı pert.erkek kısmında epey ürün vardı
    Musterilerin geneli arap,iranlı idi bir kısımda rus vs vs
    Azda türk vardı
    Ben satınalmanızı önermem

Yer: Marmara forum avm

• bakırköy capacity şubesinde sadece bayan bölümü mü var?
  • Zara erkek bölümünde gerçekten indirim var. Özellikle montlarda.. gözümün önünde bedenler tükendi. Şişme yelek aldım sezonda begenmistim 100tldi şimdi 80 ve tek kalmış denk geldi.
    120ye de hafif şişme tarzı mevsimlik mont aldım.
    Blazer ceketler sabit 139 tl.

• Geçen hafta Pull&Bear'dan 100 liraya aldığım Blazer Ceket 60'a , 60 liradan aldığım Skinny Jeans pantolonlar 30 liraya düşmüş ben yine 2 pantolon 1 gömlek aldım 85 lira ödedim. Bershka'dan da 1 pantolon 1 anorak mont aldım 55 liraya fiyatları gerçekten çok iyi Massimo Dutti de bildiğiniz pide kuyruğu vardı girmedim bile. Cevahir'e gittim bu arada

• Cevahir yıkılıyordu bugün massimo ve zarada kasa kuyruğunda en az 50 kişi vardı.Öğlen saatleri pazar gibi olmuştu ortalık 1-2 mont denedim bedenleri kalmamış hep s-m felan kalmış küçücük kıyafetler.Bu arada gerçekten indirim var arkadaşlar ihtiyacı olanlar baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Geçen hafta Pull&Bear'dan 100 liraya aldığım Blazer Ceket 60'a , 60 liradan aldığım Skinny Jeans pantolonlar 30 liraya düşmüş ben yine 2 pantolon 1 gömlek aldım 85 lira ödedim. Bershka'dan da 1 pantolon 1 anorak mont aldım 55 liraya fiyatları gerçekten çok iyi Massimo Dutti de bildiğiniz pide kuyruğu vardı girmedim bile. Cevahir'e gittim bu arada

Hocam montun ss sini alabilir miyiz mümkünse

• Mobilden ilk defa deniyorum umarım olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.