Şimdi Ara

2.ÖĞRETİMDEN 1.ÖĞRETİME GEÇİŞ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben muğla üniversitesini kazandım uluslar arası ticaret ve finansman 2. öğretim kazandım ama 1.öğretime geçmek istiyorum bu mümkün müdür ?
    Dilekçe filan yazsam ? yada hocalarla konuşsam ? yada direk 1.öğretim derslerine girsem yoklamalar sıkıntı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsami123 -- 28 Temmuz 2014; 0:43:42 >

• lütfen bilgisi olan cevaplasın
  • up up up
  • Sene sonunda %10'luk başarı dilimine girersen, 1. öğretim harcı yatırıyorsun; ancak yine 2. öğretimin derslerine giriyorsun.

Ya da yatay geçişle (ortalamayı yüksek tutabilirsen) başka bir üniversitenin 1.öğretimini tercih edebilirsin.

Benim bildiklerim bunlar. Yanlışsa lütfen düzeltiniz.

Not : yoklama alınmıyorsa 1.öğretim derslerine girebilirsin yada hocalar anlayışlıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmixs -- 28 Temmuz 2014; 13:54:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmixs

Sene sonunda %10'luk başarı dilimine girersen, 1. öğretim harcı yatırıyorsun; ancak yine 2. öğretimin derslerine giriyorsun.

Ya da yatay geçişle (ortalamayı yüksek tutabilirsen) başka bir üniversitenin 1.öğretimini tercih edebilirsin.

Benim bildiklerim bunlar. Yanlışsa lütfen düzeltiniz.

Not : yoklama alınmıyorsa 1.öğretim derslerine girebilirsin yada hocalar anlayışlıysa

dilekçe yazsam olabilir mi ?
  • Hocalarınla tek tek görüş.Eğer gayet mantıklı bir sebebin varsa izin verirler senin normal öğretimle derslere girmene.
  • Birinci ogretimon derslerine girersin ama ikinci ogretim oldugun icin yok yazilirsin. %10 icinde olursan birinci ogretime gecersin harc da yatirmazsin cunku harclar kalkti orgun ogretim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.üniversite
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Birinci ogretimon derslerine girersin ama ikinci ogretim oldugun icin yok yazilirsin. %10 icinde olursan birinci ogretime gecersin harc da yatirmazsin cunku harclar kalkti orgun ogretim icin.

1.öğretimden birisini bulsam o 2.öğretime derslere girse ben 1. öğretim olur mu ki o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.