Arkadaşlar 2.parti iphone 4 ler 4.2 versiyon olarak gelmez inş. bide onun için jb beklemiyelim
Son gelen parti 4.0.2 gelmişti zaten, bu da öyle gelir.
inş. bugünde 4.2 çıkıcak diye söylentiler var acaba 4.2 çıkıpmı göndericekler telefonu içimi bi şüphe sardı inş. 4.0.2 yada 4.1 olarak gelir
Ne zaman gelecek 2. parti haftalardır gelecek?
yaw gelsinde isterse 5.0 olsun ya
Hakikaten ne zaman geleceğini bilen yok mu?Birileri apple'da çalışan eşim dostum var diyordu.Sorun bakalım ne zaman gelecek bu şeytan icadı?! Zaten kararsızım 16'lık mı alsam 32'lik mi diye.Ne diyosunuz gençler?
quote:
Orijinalden alıntı: Breathex
Son gelen parti 4.0.2 gelmişti zaten, bu da öyle gelir.
Son gelen partiden ben aldım 40. hafta ve 4.1
bi alamadık gitti şu telefonu. 2. parti gelirse 4.2 olmaz daha cıkmadı 4.2.. stoklara gelen telefonlar 4.02 veya 4.1 olur en fazla
Arkadaşlar ne ıoldu? gelişme var mı yeni parti ne zaman gelecek bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: sdsomer Hakikaten ne zaman geleceğini bilen yok mu?Birileri apple'da çalışan eşim dostum var diyordu.Sorun bakalım ne zaman gelecek bu şeytan icadı?! Zaten kararsızım 16'lık mı alsam 32'lik mi diye.Ne diyosunuz gençler?
16 GB yeterli bana kalirsa ben de dolduramadim daha 16yi
16 gb yetmiyor demedi demeyin en az 32 gblik alın
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan&Merve
Daha büyüğü var mı ki ?
Hala gelmedimi vodafone a 2.partiler?? ne zaman stok prblemı cozulur sadece turkıyede var sanırım bu stok problemı
quote:
Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse
quote:
Daha büyüğü var mı ki ?
Altın kaplamalı taşlı 128 gb 5000 tl üzerinden satılan sahibinden.com da ki iPhone U bilmiyorsun sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: bizhy
quote:
quote:
Daha büyüğü var mı ki ?
Altın kaplamalı taşlı 128 gb 5000 tl üzerinden satılan sahibinden.com da ki iPhone U bilmiyorsun sanırım
böyle bişey yok varsada orginal değil
quote:
Orijinalden alıntı: bizhy
quote:
quote:
Daha büyüğü var mı ki ?
Hatırlıyorum bunu
Ne dalga geçmişlerdi bu ilanı koyan adamla yaa
iPhone4 ikinci parti yakın zamanda gelir ama piyasada kolay bulunabilir hale gelmesi ve rahat rahat kontratsız alabilmeniz için Aralık sonu-Ocak ortalarını görebilirsiniz arkadaşlar.
bende sürüm 4.1 yazıyo bunun güncellemesi ne zaman çıkar veya çıktı mı ? nereden takip edecez ?
quote:
Orijinalden alıntı: turkish_republic bende sürüm 4.1 yazıyo bunun güncellemesi ne zaman çıkar veya çıktı mı ? nereden takip edecez ?
Bana şimdi vodafone dan SMS geldi iphone4 son surum 4.2 itunes tan güncelleyebilirsiniz yazıyordu. Kararsız kaldım şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme