Şimdi Ara

2 Psu arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.pclabs.com.tr/2010/05/26/high-power-absolute-power-850w-moduler-guc-kaynagi-incelemesi/

2.Si Corsair TX 850W.

http://www.corsair.com/products/tx/default.aspx

12 Wat yok 5.5wat kanal olaylarını anlamıyorum yani power sublyden çok anlamıyorum. Hangisi daha kaliteli , daha fazla güç verebiliyor , verimliliği nasıl? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Saygılarla

• 2. şık

Eğer yapabiliyorsanız Corsair HX 750w veya 850w yapabilirsiniz.

Sistem bileşenlerinizi belirtseydiniz daha iyi olabilirdi. Belki de bu denli yüksek psu almaya ihtiyacınız olmayabilir

Corsair psuları High powera göre daha sağlamdır.

Enermax,Seasonic gibi markalara da bakabilirsiniz. Eğer ki Corsair 850w için bütçe ayırabiliyorsanız onlara da bakmanızda yarar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 31 Ağustos 2010; 15:56:12 >
  • Hocam para önemli değil yeterki corsair olsun.

Benim çocukluğumun markası

Yanlız HX 750 W ın TX850 Wat a göre amper değerleri , verimliliği filan daha iyimi yoksa kötümü. Ben baktımda çok anlamadım.

2 Psu arasında kaldım.

2 Psu arasında kaldım.

Bu görsellerden hangisinin amper değerleri daha yüksek , daha iyi? Modüller olması önemli değil :)

• Her ikisinde de +80 plus verimlilik sertifikası var diye biliyorum. Her ikisi de verdikleri güç değerine göre eşit değerdeler.

Her ikisi de oldukça iyi. Eğer ileride GTX480 gibi çok güç çeken bir kartla sli yaparım diyorsanız 850w daha iyi gibi.

Ancak sisteminizi yazsaydınız daha iyi olurdu. Belki de 650w hx modeli bile sisteminize yeterli gelecektir.Hem de boşuna fazladan masraf yapmamış olursunuz
  • Hocam 850w olanı alacağım gibi. Bu power subly'i test sistemine alacağım belli bir sistem yok Bazen kendini aşmış müşteriler geliyor Çok güç çeken ekran kartları getiriyorlar test sisteminin psuda yetmiyor takamıyorum göndermek zorunda kalıyorum müşteriyi O yüzden 850 wat alıyorum
  • Test sistemi için alacaksanız kasa içinde kullanmayacaksanız modüler almanıza gerek yok o zaman hocam. Haksız mıyım? Size gerekli olan yüksek watt değeri sonuçta.Şu psuya da bakabilirsiniz o zaman

http://www.sanalmarketim.com/urun/60b37bbb3af8886ca69ab6a33fdfe468/CORSAIR-CMPSU-950TX-950W-TX-Serisi-80+-Bronze-120mm-Fan-Nvidia-SLI-PSU

Eğer kasa içinde de kullanırım diyorsanız

http://www.sanalmarketim.com/urun/8f6c85f1589e12e4411fec67df3082bd/HIGH-POWER-1000W-Absolute-Serisi-Moduler-Guc-Kaynagi-HP-1000-G14C

ve sizin söylediğiniz gibi Corsair 850w hx yeterlidir

3 way sli , quad crossfire sistemi olan birisi de gelmez heralde

• Hocam test sistemi belli olmuyor ama en fazla şu olur

AMD Phenom 2 X6 1055
    HD5870 (Cross olabiliyor bazen)
    4 Gb ram
    4 tb hard disk
    gigabyte anakart

850 wat yeterli gelirmi cross 5870'e ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Hocam test sistemi belli olmuyor ama en fazla şu olur

AMD Phenom 2 X6 1055
    HD5870 (Cross olabiliyor bazen)
    4 Gb ram
    4 tb hard disk
    gigabyte anakart

850 wat yeterli gelirmi cross 5870'e ?

Fazlasıyla yeter hocam 700-750w aralığı bile crossfire, 4 raid hdd, o.clu işlemciye yeterli gelir

850w corsair de hakkını veren bir ürün sonuçta onun için daha fazlası gerekli

• Eyvallah hocam aklımdaki soru işaretleri ortadan kalktı Büyük ihtimalle 850 watt alacağım. Size burdan teşekkür ediyorum.
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Sıkıntısız günlerde kullanabilmeniz temennisiyle
  • ikisi arasında tercih corsair dan yana yapılmalı bence
  • Fiyatları aynı olmayan iki ürünü karşılaştırıyorsun tabiki Corsair fakat Corsair'in fiyatına HIGH POWER ABSOLUTE 1000W 80 MODULLER alınır, bu seferde tabiki 1000W Hıgh power almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Fiyatları aynı olmayan iki ürünü karşılaştırıyorsun tabiki Corsair fakat Corsair'in fiyatına HIGH POWER ABSOLUTE 1000W 80 MODULLER alınır, bu seferde tabiki 1000W Hıgh power almalısın.

Beklenti watt meselesi değilse Corsair tercih edilmeli, ama yükleneceğim bana o watt yetmez diyorsanız High Power daha mantıklı.
  • Corsair tabiki, zaten sen de ona yönelmişsin doğal olarak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.