Şimdi Ara

2 rca veya 4 rca giriş yapınca ne fark olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde pilippo po-930 anfi var 2 tane forx 3065 16 cm midrange var, bir tane de pioneer bass mevcut. Midrange’ler 4 ohm o yüzden aynı çıkışa iki tane bağlamadım 2 ohm düşmesin diye 4 adet ses rca girişi var ben iki kullanıyorum. 4 rca verip aynı iki midrange bağlıyken 4 ohm alabilir miyim yoksa yibe 2 ohm’a mı düşer. Biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Umitbae U kullanıcısına yanıt
    Sunucu hatası verdiği için fotoğrafları sonradan ekliyorum.

• Amfiler de genelde front, rear olarak 4 rca girişi bulunur. Genelde soldaki rear left rca, rear right rca sağdaki ise front left rca, front right rca olur. Yani amfinin 4 kanalını da kullanman için 4 rca giriş yapman gerekiyor. Eğer teypten tek kanal rca geliyor ise y kablosu alarak 4 e dönüştürmen gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Mavi işaretlediğim yere 2, kırmızı işaretlediğim yere 2 rca bağlıyorum. Subwoofer köprülenmiş olarak bağlı. Asıl soru şu stereo rca 4 tane girişi var fakat çıkışı 2, ve aynı çıkışa 2 hoparlör bağlayınca 2 ohm’a düşmesi. 4 rca girersem yine 2 ohm’a düşer mi yoksa 2 tane hoparlör bağladığım halde 4 ohm kalır mı?

• evet konuyu doğru yere açmışsınız. imla kuralları eksikliği nedeniyle halen soruyu anlaşılmasını güçleştiriyor. ana ünitenizin marka modeli nedir? elinizde tam olarak kaç çift midrange takımı mevcut? amfinizin line output rca girişi olması iyi bir özellik, ana ünitenizin tam marka modelini yazarsanız size gerekirse kağıt üstünde anlatarak ne yapmanız gerektiğini açıklayacağım. ayrıca sistemde tweeter yok mu? rca girişi ile hoparlörlerin ohmajı birbiri ile alakalı konular değil. siz soruları cevaplayın devam edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.