Tezgahta +2 rebith durandal çektim 800m den sizce iyimi??
Server: Ares..
alooo
kaç ap var 153 mü bence normal aldın hatta biraz pahalıl gibi
bencede
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
harbi pahalı mı atack 153 flame dmg 72
quote:
Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
harbi pahalı mı atack 153 flame dmg 72
ne yazıkki bide sana o master olmadıkca atack vermez
2 Hafta Önce Battle Priestim Vardı.İşte Charı Düzerkern(63)Durandal Gördük +1 Rebirt Olympiada Ve Aldık.Ve Lag Olmadıgında Bile Sekiyordu Devamlı.Arkadaşta Destroyer +8 Varmış Ver Onu Dedim Benimkini Satarız(Okan).Destroyerin Atagı Durandal +1 den Daha Fazlaydı Ve Durandal 5te 3 Sekiyorsa o 5Te1 Sekiyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
2 Hafta Önce Battle Priestim Vardı.İşte Charı Düzerkern(63)Durandal Gördük +1 Rebirt Olympiada Ve Aldık.Ve Lag Olmadıgında Bile Sekiyordu Devamlı.Arkadaşta Destroyer +8 Varmış Ver Onu Dedim Benimkini Satarız(Okan).Destroyerin Atagı Durandal +1 den Daha Fazlaydı Ve Durandal 5te 3 Sekiyorsa o 5Te1 Sekiyordu.
masterin açık değildi sanıyorum fakat ben master açtım ve judgeye doru ilerliyorum..
Ya ama bence durandal +2 rebirt bence 800m ii aama başkalarının fikrini bilemem
normal gibi geldi bana
Ehh işte
ehhh .!
bence süperrr .
DesTroYer 8i TerCih eDerim. Master oLp oLmaMası önemLi DeiL 152 Ap War Destroyerde. Benim 65 PriesTmde Wardı iŞini Görür. Hem Ucuz Hem ii. DuranDal Biraz PaaLı oLmş GaLiba ama oRaLarı Bilmiorm Fiat oLarak
maneste +6 yı 800m ye alıyorlar ama areste hiç oynamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme