Şimdi Ara

2 Saç modelinden hangisi SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki saç modelide bana ait yaş 21 yaşıma uygun bir model istiyorum 1.model saçlar doğal halde sadece biraz önleri kaldırdım ve waxla şekil verdim 2.modelde ise bolca waxla yapıştırıp sprey sıktım sizce hangisi daha iyi iki modelde bana ait birbirine çok benziyorlar bugünde önleri full dikip yanları kısa kestirip geriye doğru şekil verdim

1-

2-

• 2. daha iyi gibi
  • Ayni degil mi ikisi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2

• Saçların ağırlaşmıyor mu 2.de? Az az kullan 1 daha iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Ayni degil mi ikisi de

bana da öyle geldi
  • Kardeş kafan mı iyi?

• FeeT F kullanıcısına yanıt
  • Harbi ne fark var

• 1.

• yahu birisinde sprey yok daha doğal görünüm diğeri direk yapıştırdım saçları üstlerde hafif kaldırdım 1 de sadece önleri geriye attım başka birşey yapmadım
  • 2. 1 yandan degisik durur. Trust me.

• Aynı ışıkta çekmemişsin ki

• Aynı değil mi fark göremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Ayni degil mi ikisi de

+1
  • Olayi anlamadim 1.de flas ve ışık var 2.de yok ayni model bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

Aynı değil mi fark göremiyorum

heralde fotoğraflarda benziyor ama normalde çok farklı duruyordu yandan bakınca özellikle 2 benim daha çok hoşuma gidiyordu fakat nette okudum saçları waxla kazık gibi kaldırıp sonra dolanmayın daha doğal şekiller verin diyordu o yüzden sordum
  • her iki türlüde berbat. fikrimizi sormyacaktın madem niye konuyu açtın? al sana fikrim işte ber-bat.

az git dergi neyim al saç modelleri hakkında fikrin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

her iki türlüde berbat. fikrimizi sormyacaktın madem niye konuyu açtın? al sana fikrim işte ber-bat.

yorumunuz için teşekkür ederim ben 1-2 arasında seçim yapın dedim siz şu sırma saçlarınızı gösterirmisiniz görelim nasıl güzel olunuyor bizde öyle yapalım ayrıca dergi diyonda youtubede silkhair var 1000lerce model saç yapıyor o adamın tüm modelleri izledim ve benim yaptığım model 2-3 saç karışımı ve güncel bir model yani şunu söylücem bu forum kıskananlar forumu olmuş kendinde saç yok adamın 20 sinde dökülmüş bana laf yapıyor neyse sözüm meclisten dışarı genede yorum için sasolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lankers

quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

her iki türlüde berbat. fikrimizi sormyacaktın madem niye konuyu açtın? al sana fikrim işte ber-bat.

yorumunuz için teşekkür ederim ben 1-2 arasında seçim yapın dedim siz şu sırma saçlarınızı gösterirmisiniz görelim nasıl güzel olunuyor bizde öyle yapalım ayrıca dergi diyonda youtubede silkhair var 1000lerce model saç yapıyor o adamın tüm modelleri izledim ve benim yaptığım model 2-3 saç karışımı ve güncel bir model yani şunu söylücem bu forum kıskananlar forumu olmuş kendinde saç yok adamın 20 sinde dökülmüş bana laf yapıyor neyse sözüm meclisten dışarı genede yorum için sasolasın

burda benimle birşeyi yarıştırmana gerek yok. buraya resmini atan sensin ben deilim. iyi forumlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.