Şimdi Ara

2 seçenek var önümde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tm3 50bin derecem var arkadaşlar.ayrıca okul birincisiyim.sizce hangi bölümlerde şansımı denemeliyim.ancak şöyle bir durum daha var.gram çalışmadım bu sene.dershanede beni çok oyaladı.yani çok zaman kaybettirdi.seneye ise derece yapmak istiyorum.ankarada ikamet ediyorum sizce iyi bi dershane bulup mu çalışmalıyım yoksa kendim mi çalışayım.dershane önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• Dostum önce kendine bir meslek belirle öyle bodozlama yazıp pişman olma. Sonra bak belirlediğin mesleklerin belli başlı yerleri geliyor mu ? gelsede gelmesede sen yaz birşey olmaz. Çıkmazsa seneye kalırısn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

Dostum önce kendine bir meslek belirle öyle bodozlama yazıp pişman olma. Sonra bak belirlediğin mesleklerin belli başlı yerleri geliyor mu ? gelsede gelmesede sen yaz birşey olmaz. Çıkmazsa seneye kalırısn.

çok sağolun hocam öneriniz için.zaten ilk olarak pdr düşünüyordum.benim birader ankara pdr mezunu oldu bu sene.iş imkanları falan çok fazla.ancak ben psikolog olmaya karar verdim daha sonra.psikoloji bölümü fazla olduğu için seneye tekrar hazırlanıp, iyi bir üniversitede ingilizce eğitim psikoloji okumak daha mantıklı geldi bana.tercih olarak bi şansımı deneyeceğim zaten.bakalım nasip.ama dershane olarak bi öneriniz varsa da alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk1406 -- 28 Temmuz 2012; 0:06:43 >
  • Bu sıralama ile bir yere gitmeye değmez bir sene daha kal, dershaneye hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Bu sıralama ile bir yere gitmeye değmez bir sene daha kal, dershaneye hiç gerek yok.

haklısın galiba.peki kaynak olarak ne yapmalıyım peki hocam.nelerden yararlanmalıyım.hiçbir kaynağa güvenemiyorum nedense.hem ben ankarada kazanda oturuyorum.ankaradaki dershanelere ulaşımım biraz sıkıntılı yani uzun sürüyor.o yüzden çözemediğim soruları hocalara çözdürürüm diye dershaneye yazılmayı planlıyordum.yoksa imkanım yok başka türlü.
  • up
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.