xx < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 5 Ekim 2024; 16:41:0 > |
xx
-
-
odtü işletmenin 1000~, iktisatın da 1300~ civarı olmasını bekliyorum. işletme kontenjandan -10 yedi ve iibf gittikçe daha fazla tercih edilmeye başlandı. daha geriye bu senelik çekeceğini düşünmüyorum çünkü üstünde boğaziçi, bilkent, sabancı, koç bölümleri var. bu senelik doğal sınırının bu olacağını düşünüyorum.
-
Odtü fizik 15076
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
odtü'de enformatik enstitüsü var ama neden lisans düzeyinde ctis yok
-
enstitü kavramına lisans dahil olmadığı için olabilir.
-
Maden mühendisliğinin bu sene 50-48 bin arası kapatacağını düşünüyorum. Yeryüzü mühendislerine verilen asgari ücret değerinde bursun ilk defa bu sene yeni bursiyer almaması sonucu sıralamalar geriye çeker. Ama malum, bölüm değil üniversite anlayışı da devam ediyor. O yüzden, ya 2k geri çeker ya da sabit.
-
olsun hocam odtü'ye ctis/sofeng gibi bir bölüm yakışır.
-
Kontenjanlar ayni kalmis iibf'de isletme -10, sbky ve ui +5 fakat isletme tabi ki daha da yukselecek -10'la beraber bu ilk goze carpan durum. Ikincisi odtu artik ea'da ilk 500 yerine ilk 1000'den ilk tercihte yerlesene garanti yurt hakki veriyor bu bence asil onemli olan su ekonomik sartlarda. IIBF'ye egilimde yine gecen senelere paralel artis devam ediyor gibi. Ea ilk 2k'da bu sene sayisalcilar pek yer edinememis gibi ama 5k'dan sonra sayisal bollugu var bu hukuk yazacaklari iyi etkiler fakat ybs ve iibf'deki ivmeyi kesemez
Tahminlerim asagidaki gibi
Isletme 900-1100
Iktisat 1100-1300
Uluslararasi Iliskiler 1700-1900
Kamu Yonetimi 2200-2400
Top muhendislikler, mat ve stat gecen seneye paralel olarak yine saglam cekisler yapacaktir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 22 Temmuz 2024; 19:52:11 > -
hocam geçmiş konularınızı incelemiştim size güveniyorum. içime su serptiniz
-
Tesekkurler oncelikle dostum fakat tabi dedigim olacak diye bir garanti yok ama boun hukuk ut siyaset ve psikoloji gsu econ isletme ve itu econ kesinlikle odtu iktisat ve isletmenin yukselis hizini yavaslatir dolayisiyla ui ve sbky de etkilenir icini rahat tut bence cunku gecen senelerdeki gibi onlerinde duz alan yok 2 3 seneye de artik doygunluga ulasirlar.
siralaman kacti ve nereyi yazacaksin ?
-
ben de aynısını düşünüyordum. 990 küsuruncuyum, odtü econ yazacağım ilk tercihe
-
ceng ~600
eee ~1600
ie ~2100
aee ~2800
me ~3300
mete ~5500
chE ~8600
mbg ~9100
stat ~10k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sofeng açarlarsa sarar bu arada ilk500'ü h.o
-
ceng ---> 693
ie ----> 2274
eee ----> 1507
aee ----> 3074
me -----> 4257
-
keşke bizim bölümün ismi de değişse
-
hadi verileri arttıralım tahminler tahminler
-
Econ 1300 olacaksa gelecek sene için çok daha fazla çalışmam gerekecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mbg 8k che 6.5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilkent gelsin
-
Odtü'nün bilimsel araştırma projeleri bütçesi 15 milyondan 270 milyona çıkmış. Öyle söylemek istedim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Odtünün kayyumlu + hocaların, öğrencilerin acı çektiği dönemindeki en dip hali bile > çöpitü. Avarage odtu ve itü mühendislik öğrencileriyle 10 dakika konusun odtulunun farkını anlarsınız. Turkiyenin en iyi teknik üniversitesi hem hayvan gibi kontenjan, kötü yönetim, imkanlara rağmen bilkentle kapışıyor. Torpil ve malum partili yuvası diğeriyle karşılaştırılamaz
|
Benzer içerikler
- kunduz yorumlar
- testokul cevap anahtarı
- üniversite oryantasyon zorunlu mu
- itü mü odtü mü
- çalıştıkça netlerim düşüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X