Şimdi Ara

xx (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
10.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtü Veri Bilimi ve Analitiği Bölümü müfredatını çok yakında duyurucaktır. Şu an için yapılan açıklama aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır:

https://isl.itu.edu.tr/egitim/bolumler/veri-bilimi-ve-analitigi-bolumu

ODTÜ İstatistik Bölümü genel olarak istatistik derslerinin (Matematiksel İstatistik I-II, Lineer Modeller I-II, Deney Tasarımı gibi) yer aldığı ve yanına güncel veri odaklı ve programlama derslerinin de entegre edildiği bir müfredata sahipken, İTÜ Veri Bilimi ve Analitiği ders programı, veri analitiği alanında kariyer hedefi planlayan bir öğrencinin kendine katması gereken tüm konuları (sadece tabular data değil, görüntü işlemeden doğal işlemeye kadar) 4 sene içerisinde vermeyi planlayan bir müfredata sahiptir. Beklenti 6K ile kapatmasıdır. Bu sebeple, kendine veri bilimi alanında kariyer hedefi koyan bir öğrencinin geleceği için yapabileceği en iyi yatırımlardan biridir diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurist_ds -- 25 Temmuz 2024; 0:1:16 >

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Merhaba. Konudan biraz alakasız olarak ODTÜ (İngilizce) Makine Mühendisliği bölümü, 2021 girişlilerden itibaren kolaylaştırıldı mı?

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla hayır. Programda bir değişiklik yok. Fakat Ender Hoca'nın dediğine göre machine elements ve heat gibi bazı derslerde sadeleşmeye gidilmiş az biraz. Siz nereden ve nasıl bu duyumu aldınız?

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

İnternette karşıma çıkan birkaç yazıdan dolayı öyle bir tahminde bulunmuştum ama yanlışmış.

• up son hali bu mu, hiç tutmayacak diye düşünüyorum bişiler değişmeli

kimya müh

mete

ie tutar gibi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 28 Temmuz 2024; 11:30:41 >
  • Fizik EnTas Mimarlık 3lüsü o kadar artmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompany K kullanıcısına yanıt

fizik bir gün patlama yapacak da hangi gün bilmiyorum :// herkes fizik yazmak istiyor normalde geçen sene de böyle olmuştu 2k falan ilerledi yine de içim el vermiyor az ilerlemiş haline.

• İTÜ fizik ODTÜ fiziği geçerse rezillik bu arada sırf adında mühendislik var diye.

• Hocam EA sıralamam 1614 gelir mi uluslararası ilişkiler ister istemez insanın içine kurt düşüyor.

• Kutayjackson kullanıcısına yanıt

o sıralamaya da ui gelmezse hepimizin acilen eşit ağırlığı terk etmesi gerekiyor

• Merhaba. Konuya katkı olarak ben de bazı tahminlerimi paylaşabilirim.

ODTÜ Eğitim Fakültesi 2024-2025 taban sıralama tahminleri:

ODTÜ (İngilizce) Matematik Öğretmenliği, 20+1 => Sayısal 43.000 (geçen sene 20+1, Sayısal 41.000 taban sıralama).

ODTÜ (İngilizce) İlköğretim Matematik Öğretmenliği, 40+1 => Sayısal 58.000 (geçen sene 40+1, Sayısal 53.000 taban sıralama).

ODTÜ (İngilizce) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, 30+1 => Sayısal 52.000 (geçen sene 30+1, Sayısal 59.000 taban sıralama).

ODTÜ (İngilizce) Fizik Öğretmenliği, 20+1 => Sayısal 74.000 taban sıralama (geçen sene 20+1, Sayısal 73.000 taban sıralama).

ODTÜ (İngilizce) Kimya Öğretmenliği, 20+1 => Sayısal 78.000 taban sıralama (geçen sene 20+1, Sayısal 76.000 taban sıralama).

ODTÜ (İngilizce) Fen Bilgisi Öğretmenliği, 30+1 => Sayısal 100.000 taban sıralama (geçen sene 30+1, Sayısal 88.000 taban sıralama).

ODTÜ (İngilizce) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, 25+1 => Eşit Ağırlık 57.000 taban sıralama (yeni bölüm).

ODTÜ (İngilizce) Okul Öncesi Öğretmenliği, 35+1 => Sözel 2.800 taban sıralama (geçen sene 35+1, Sözel 2.300 taban sıralama).

ODTÜ (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği, 50+2 => Dil 3.700 taban sıralama (geçen sene 70+2, Dil 4.300 taban sıralama).

ODTÜ %50 burslu (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği UOLP-Suny New Paltz, 1+0 => Dil 6.300 taban sıralama (geçen sene 1+0, Dil 6.600 taban sıralama).

ODTÜ ücretli (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği UOLP-Suny New Paltz, 23+0 => Dil 30.000 taban sıralama (geçen sene 23+0, Dil 33.000 taban sıralama).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 31 Temmuz 2024; 15:30:53 >

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

çok bilgim olmadığından direkt kopyala yapıştır ekliyorum konuya

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Olur.

Düzeltme: ODTÜ (İngilizce) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğinin kontenjanı 25+1, ve geçen sene 25+1 değil sadece yeni bölüm. Orayı yanlış yazmışım, az önce düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 31 Temmuz 2024; 15:33:40 >
  • Eistro'ya savaş açıyorum sayısal bölümler içinde ben daha fazla bölümü bileceğim  tahmini güncellerim bi ara tercihlerin bittiği gün falan. @EistroY661

• Kompany K kullanıcısına yanıt

:D benim pek iddiam yok bu sene çok nabız tutamadım. seneye bomba gibi gelicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 31 Temmuz 2024; 17:35:58 >
  • Kutayjackson kullanıcısına yanıt

sbky yaz ardina bosa strese girme bir farki olmayacak okurken de mezun olunca da

• Bu sene acayip kapali kutu bence ne forumda tercihler paylasiliyor ne de tg gruplarinda bekleyip gorecegiz  

• @Sehoka @Slash702 Merhaba biraz acil olduğundan yazıyorum bu sene siyaset ve kamunun eskiden olduğu hallerine yani 2020 de 8k 2021 de 12k düşmeyeceğini nasıl temellendiriyorsunuz fikrinizce çünkü +5 kont almış ben kendimin girip giremeyeciğini düşünüyorum da fikrinizi ve yardımınızı almak istedim bu konuda. Kısacası 3k ile kapatmış bölüm kont artsa dahi nasıl daha da yükselebilir 2.5 civarına umarım görürsünüz..

@EistroY661 @_MarioGomez33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklıfghb -- 12 Ağustos 2024; 11:41:41 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.