Şimdi Ara

xx (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
10.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstatistik, petrol ve fizik şov yapmış mühendislikler de hak ettikle gibi yükselmiş devamke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutturabilmiş miyim gencolar bi bakın

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

ie hariç patlamışsın denilebilir hocam, ben de sadece kendi bölümümü tutturmuşum .d

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

hadi ya :D tüh

• Aee ve me tahminimiz ile gururluyuz (ie ve ceng fena ters köşe etti)

• aee ve eee de yakın sayılırmış :D aee nolmuş öyle ya, 2.8k worth mu bilemedim

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Me'nin 3.6k olduğu yerde 4k altı aee için haramdır  

• arkadaşlar siyasal 12k kapatmış diye bir söylenti var doğru mu bu çok acil kazanabilirsinde 3k diyor kalp krizi geçireceğim

• Eğitim fakültelerinın tüm Türkiye'de patlayacağı belli idi
    Kontenjanlar düştü, devlet alım yapmayacağını söyledi

• meraklıfghb M kullanıcısına yanıt

3010

• Forumdaki en yakın Eğitim Fakültesi taban sıralama tahmini olabilir. 2 bölüm dışında hangi bölümün yükselip veya düşeceği tahmin edilmiştir. ✅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 13 Ağustos 2024; 17:23:51 >
  • sarkat kullanıcısına yanıt

kaç sene alım yapmayacaklar bir de bu akademi olayı ne

• tm bölümleri patlattı maalesef

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Alım olayı bölümlere göre ve hükümetin siyasi argümanlarına göre değişir

Yani bi bakmışsın 5000 din dersi öğretmeni alırken, 500 Matematikçi alabilir

Ama çok fazla eğitim fakültesi açarak çok mezuna neden oldular

Son ekonomi tedbirleri ile sadece emekli olanın yerine memur alınacak

Emeklisi gelmiş bir öğretmen ek derdi ile 55-60 bin alıyor emekli olduğunda direk 25-30 civarına düşüyor, bu kadar büyük kayıp nedeni ile emekli olmayı tercih etmiyorlar, yaşı bekliyorlar

Öğretmen akademesi ise Türkiye'deki öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan yeni bir eğitim kurumudur. Akademi, öğretmen adaylarına mesleğe başlamadan önce 550 saatlik zorunlu bir eğitim vermektedir.Eğitim, branş fark etmeksizin tüm öğretmen adayları için zorunlu olacak ve akademide başarılı olanlar sözleşmeli olarak atanacak. 3 yıllık sözleşmeli öğretmenlikten sonra ise kadroya geçecekler.

Bence saçma bir uygulama MEB'de böyle uygulamalar, seminer laf olsun torba dolsun şeklindedir.

Aynı zamanda Eğitim Fakültelerine "Ben senin yetiştidiğin öğretmene güvenmiyorum" demektir.

O fakültenin diplomasını alan kişi artık öğretmendir. Diploma insanı tam yeterli kılmaz, öğretmen akademik bilginin üzerine ders anlata anlata kendini geliştirir

MEB bakanı kendi de akademisyen ve rektörlük yaptı kendi ile çelişiyor

• sarkat kullanıcısına yanıt

valla çok haklısnız benim annem de hemşire olarak çalışıyor eski nesilden çok rahat işi 50k alıyor asla emekli olmam diyor. emekli olsa azıcık alıcak. kimse emekli olmaz bu saatten sonra

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Kimya Bölümüde 2 yıldır müthiş yükseliyor

2021-51676

2022-44394

2023-32681

2024-26386

• 2021de de böyle olmuştu. AYT Matematik zor olunca eada sayısaldan ilk 1000e giren öğrenciler 900-1600 aralığını çok dolduruyorlar.

• Verdiği burslara rağmen Boğaziçi nerdeyse bütün bölümlerde gerilemiş. Zaten akademik verilerde hep ODTÜ, İTÜ, Bilkent ve Koç'un gerisindeydi. Artık sıralamalarda da geriliyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.