< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
xx (7. sayfa)
-
-
tutturabilmiş miyim gencolar bi bakın
-
ie hariç patlamışsın denilebilir hocam, ben de sadece kendi bölümümü tutturmuşum .d
-
hadi ya :D tüh
-
Aee ve me tahminimiz ile gururluyuz (ie ve ceng fena ters köşe etti)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aee ve eee de yakın sayılırmış :D aee nolmuş öyle ya, 2.8k worth mu bilemedim
-
Me'nin 3.6k olduğu yerde 4k altı aee için haramdır
arkadaşlar siyasal 12k kapatmış diye bir söylenti var doğru mu bu çok acil kazanabilirsinde 3k diyor kalp krizi geçireceğim
-
Eğitim fakültelerinın tüm Türkiye'de patlayacağı belli idi
Kontenjanlar düştü, devlet alım yapmayacağını söyledi
3010
Forumdaki en yakın Eğitim Fakültesi taban sıralama tahmini olabilir. 2 bölüm dışında hangi bölümün yükselip veya düşeceği tahmin edilmiştir. ✅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 13 Ağustos 2024; 17:23:51 > -
kaç sene alım yapmayacaklar bir de bu akademi olayı ne
-
tm bölümleri patlattı maalesef
-
Alım olayı bölümlere göre ve hükümetin siyasi argümanlarına göre değişir
Yani bi bakmışsın 5000 din dersi öğretmeni alırken, 500 Matematikçi alabilir
Ama çok fazla eğitim fakültesi açarak çok mezuna neden oldular
Son ekonomi tedbirleri ile sadece emekli olanın yerine memur alınacak
Emeklisi gelmiş bir öğretmen ek derdi ile 55-60 bin alıyor emekli olduğunda direk 25-30 civarına düşüyor, bu kadar büyük kayıp nedeni ile emekli olmayı tercih etmiyorlar, yaşı bekliyorlar
Öğretmen akademesi ise Türkiye'deki öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan yeni bir eğitim kurumudur. Akademi, öğretmen adaylarına mesleğe başlamadan önce 550 saatlik zorunlu bir eğitim vermektedir.Eğitim, branş fark etmeksizin tüm öğretmen adayları için zorunlu olacak ve akademide başarılı olanlar sözleşmeli olarak atanacak. 3 yıllık sözleşmeli öğretmenlikten sonra ise kadroya geçecekler.
Bence saçma bir uygulama MEB'de böyle uygulamalar, seminer laf olsun torba dolsun şeklindedir.
Aynı zamanda Eğitim Fakültelerine "Ben senin yetiştidiğin öğretmene güvenmiyorum" demektir.
O fakültenin diplomasını alan kişi artık öğretmendir. Diploma insanı tam yeterli kılmaz, öğretmen akademik bilginin üzerine ders anlata anlata kendini geliştirir
MEB bakanı kendi de akademisyen ve rektörlük yaptı kendi ile çelişiyor
-
valla çok haklısnız benim annem de hemşire olarak çalışıyor eski nesilden çok rahat işi 50k alıyor asla emekli olmam diyor. emekli olsa azıcık alıcak. kimse emekli olmaz bu saatten sonra
-
Kimya Bölümüde 2 yıldır müthiş yükseliyor
2021-51676
2022-44394
2023-32681
2024-26386
-
2021de de böyle olmuştu. AYT Matematik zor olunca eada sayısaldan ilk 1000e giren öğrenciler 900-1600 aralığını çok dolduruyorlar.
-
Verdiği burslara rağmen Boğaziçi nerdeyse bütün bölümlerde gerilemiş. Zaten akademik verilerde hep ODTÜ, İTÜ, Bilkent ve Koç'un gerisindeydi. Artık sıralamalarda da geriliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X