Şimdi Ara

xx (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
10.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bgy adminleri odtü düşmanı herifler ondan kaynaklı paso itü boost atıyolar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mezun24 kullanıcısına yanıt

İtü fonluyordur ya aldığı 270m ödenekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Bu ülkede İTÜ delüzyonu diye bir kavramın acilen lugatımıza girmesi gerekiyor. Adamlar Celal edit izleyip gaza geliyorlar sonra okulu TYT tayfa ile dolduruyorlar.

"Ummm şey, teknik ünide nasıl felsefe varrr?? O zaman İTÜ daha iyi" (İTÜ Konservatuarını bilmiyor bu arkadaşlar) Lan TUM'da tıp bile var git TUM'a siz teknik değilsiniz İTÜ ama öyle (teknik üni kardeşim ya anlarsın yaniii xx ) de de gör şamatayı.

Hep aklıma gelir, İzmirli biri olarak tercih döneminde ya aslında İTÜ EHB ingilizce yazam mı dediğimde ailem + birkaç akrabam + okul tercih ofisi olm ODTÜ tutarken İTÜ mü yazılır demişlerdi. Elçiye zeval olmaz ama.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

hocam faang candır

o değil de sen neden aee düşmanısın ya, ismi çok havalı değil mi? makinenin özelleştirilmiş alt dalı olduğunu biliyorumxx 

• F1 takımı yerine FAANG seçecek vizyonsuzlar, bu dünyanın gittiği saçma yolun baş mimarlarıdır. xx 

Düşünsene birinde işin Stack Overflow'da gezip, "production development team"de YouTube'a nasıl daha çirkin bir güncelleme getirerek kullanıcı deneyimini öperizken diğerinde dünyanın en büyük motorracing etkinliğinde bu arabanın yapımında çalışan birisin. Her hafta resmen başka bir ülkede heyecan dolu yarışları direkt pitten takip ediyorsun. Hatta şanslı isen pit stop ekibinde bile yer alıyorsun (onlar ayrı personel değil resmen hepsi müh ve teknisyenler gönüllü)

AEE hıyanet, zillet ve kendini bilmezlik bölümüdür. 7 ölümcül günahın sekizincisidir ve acilen kapısına kilit vurulmalıdır.

xx
    xx

Şu ikileme sağ diyenin aklından şüphe ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 23 Temmuz 2024; 0:10:23 >

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    xx
    xxwww.hurriyet.com.tr
    Formula 1’de Türk mühendis
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/formula-1de-turk-muhendis-41899175

Sanırım faangtakiler kadar maaş almıyor ama harbiden bi makinecinin ulaşabileceği en üst noktalardan biri

• Odtünün kayyumlu + hocaların, öğrencilerin acı çektiği dönemindeki en dip hali bile > çöpitü. Avarage odtu ve itü mühendislik öğrencileriyle 10 dakika konusun odtulunun farkını anlarsınız. Turkiyenin en iyi teknik üniversitesi hem hayvan gibi kontenjan, kötü yönetim, imkanlara rağmen bilkentle kapışıyor. Torpil ve malum partili yuvası diğeriyle karşılaştırılamaz

• iyice çığrından çıktı bu yks işi. sanayiye yönelmeliyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakli yorum. dogudan bati tarafina her gun gece 1 de yalniz yurudum tum sene. tum gun dolu gormeye alisik oldugun yerden gece bi araba bile gecmezken yurumek zor.d bolumler arasinda liminal space geliyor bi anda.

• Matın 13k olma ihtimali yok

• ceng için bence geri bile çekebilir bilemiyorum. Hem kontenjanı arttı hem geçen seneki gibi Boğaziçi sıralaması olacağını düşünmüyorum hem de EN BÜYÜK SEBEP BURSLAR. İlk 500e girene artık ücretsiz yurt yok. Geçen sene ilk 1k'ye giren herkese vardı. Bu sene bunun için ilk 100 olman lazım. Ben olsam tercih etmeyebilirdim.

Ilk 500e giren birisine sabancı 12k+ yurt, bilkent 8k + yurt verirken odtü sadece 4k veriyor ve sabancı ve bilkentteki yurdun benzerinde(ki sabancı ve bilkent yurdu daha iyi) kalmak için 3.5k para vermen gerekiyor. Bence maddi açıdan da düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 23 Temmuz 2024; 2:47:34 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

senlik zamani batı ile doğu cok farkli iki yer olmuştu ya. Batıda insanlar finallere çalışırken doğuda bambaşka şeyler döndü xx xx 

• shalian14 kullanıcısına yanıt
    19 güzel bir hayalden ibaret di mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu econu 1310 demişsiniz çok üzüldüm

1340 ile değiştirebilir miyiz :]

• orientis O kullanıcısına yanıt

hocam sabancı ile bilkent zaten önde kapatan iki bölüm. bu iki bölümün de öne çekeceğini düşünürsek odtü'ye bu iki okula gelemeyenler gelecek. burada rakip bilkent, sabancı'dan çok boğaziçi ve itü. boğaziçi'nin de ilk 500 için ilk 1000 için güzel bir bursu yok. geriye'de sadece itü kalıyor ama itü geçen sene de abartı burs veriyordu ona rağmen hala en arkada. dolayısıyla bilmiyorum belki itü marketing'i bu sene çalışır o atılım sayesinde odtü geri gelebilir de bilkent sabancının çok etkileyeceğini sanmıyorum. bölümler en çok öğrenciyi zaten yks listesinde bir öndeki bölümün taban sıralamasından sonra alıyor. yani odtü ceng'e atıyorum girenlerin çoğunluğu sabancı veya bilkent (hangisi odtünün bir önünde bilmiyorum) in kapattığı taban sıralamadan sonra oluşuyor olması lazım.

• maketbıcagı kullanıcısına yanıt

yaptım en son sen gireceksin

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

Sayısalda ilk 1000e çıkıyor sanırım 19. İlk 1000e girip gelmeyen de var. Eşit ağırlıkta kaça çıkıyor bilmiyorum. Bence zor gelmesi.

• Gucci gucci kullanıcısına yanıt

sayısalda genelde cengciler ve eeciler yazdığı için tüm yurt ceng & ee karmasından oluşmasın diye diğer bölümlerden de kişi atıyorlar ilk girişte. ayrıca yurt puanı tutmayan biri de sıra gelirse 6. tur civarı bir ara paso 19'a giriyor. 2 sene önce böyle olmuştu.

• yltyy kullanıcısına yanıt

kaç olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.