Şimdi Ara

2 senedir ayni sorun port yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şikayet etmediğim yer kalmadı.Btk cimer bimer Twitterden ceoya da yazdım.Ekip sizinle iletişime geçer dedi.Onlarda klasik cvbi verdi başlarından savdılar.Ben ne yapayım kız başıma nasıl olay çıkarayım siyiricam kafayı 2 sene oldu.Port yok fiber ankastreye cekicez kablonuzu dediler 2 sene sonra kazı yapıldı kutu binaya kondu üstüne 2 ay geçti kart yok bekleyeceksiniz gelir bu ay dendi kaç ay geçti gelmedi.Suresi belirsiz bekleyin port yok diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az öncede pazarlama yapmak için aradılar win paketleri alternatif diye,sorunumu çöz sen pazarlama istemiyorum dedim.Dalga geçiyorlar resmen

• Turkcell vınn alabilirsiniz ancak.Elden başka bir şey gelmez.Bu konuda çok mağdur var.Ne zaman çözüleceği ise tam bir muamma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem pahalı hemde az yetmiyor.

• Yan binada altyapı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Yan binada altyapı var mı ?

Var ,bütün sitelerde.

• Türk telekom müdürlüğüne gidip bir daha görüşün bu kadar sürmesi imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karamellikahvem

quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Yan binada altyapı var mı ?

Var ,bütün sitelerde.

Yan binadaki bir daireye aynı oturuyormuş gibi abonelik açtırın gelen ekibe yaptırabilir iseniz yaptiramaz iseniz bir Elektrikçiye oradan kablo çektirin daha sonra fatura adresini kendi dairenize göre değiştirirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Türk telekom müdürlüğüne gidip bir daha görüşün bu kadar sürmesi imkansız.

Kesin bu hafta gelecek demişler babama.Geliyor mu ? Hayır .Her ay bu ay gelir diye bastan sağarken babama kesin gelicek diye yüzüne yalan söylemesine şaşırdım asil

• Hocam olayı ekip çözüyor ben telekoma gittim port yok dediler daha sonra ufak bi dükkan var internet aboneliği filan yapıyor durumu anlattık Tamam ben çözerim dedi zaten bizim üst kattakine de aynısı oldu bu dükkandaki çözmüş işi 2 aydır port yok diyenler yarın bağlantıyı yapmaya gelecek sordum neden böyle oldu tt ekibi birisi iptal etmiş hemen senin için ayırdım dedi 24ay tehahüüt verdim ama napalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.