Şimdi Ara

2.Sınavda 180 dakikanın matematiğe ve geometriye katkısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce çok fazla olumlu etkisi olur mu? Özellikle geometride 1-2dkda aklımıza gelmeyen yol,yöntem daha sonra gelir mi sizce?

• benim ayt'de 50 net yapmam gerekiyor açıkçası sadece 40 dk'yı fene ayırıp geriye kalan 140 dk'nın tamamını matematiğe ayırmayı düşünüyorum. çünkü 140 dkdda 40 soru çözmek inanılmaz fayda sağlayacak bana.
    gerekirse kombinasyon,permütasyonda eğer 20-30 gibi şeyler varsa şıklarda tek tek denerim.
    eğer integralde formül aklıma gelmemişse uzun uzun yollardan kısmi integral yaparım.
    geometride uzun uzun düşünebilme şansım olacak aynı şekilde seenin de dediğin gibi. matematiği fulle yakın yapıp feni 15 yapsam yetiyor bana hepsi aynı puan verdiği için gidip kendimi fizik sorularında aşırı zaman kaybederken bulmak istemiyorum. seri seri biyoloji kimya okuyup okuyup işareetleyip türkçe gibi. hemen matematiğe dönüp tüm bilgilerimi sermek istiyorum matematik ve geometrinin üstüne.
  • 10 zor 15 orta seviye sorsalar ucu ucuna yetişir. Ve bence böyle olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel denemelerde bitirdigimde en az 1 saatim kalmis oluyor. ayt mati tyt gibi degil biliyorsan yaparsin bilmiyorsan yapamazsin fen zaten belli.
  • Bir de şu var 180 dk adamı çok rahatlatıyor ve stressiz çözuyorsun.Böylece işlem,dikkat vs hatasından kaçacak soru olmuyor.
  • Evet de işte o zaman bilenle bilmeyen zor ayırt edilir adam şıkları dener yapar

Herkes için olumlu bir durum yani yigilmaya sebep bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.