Şimdi Ara

2 Sistem Arasında Kaldım Değerlendirelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben şu 2 sistem arasında kaldım hangisi daha iyidir. Bi sistem HD7950+AMD 6300 biride AMD 7870 XT+AMD 6300 tabii böyle yazınca HD7950 li olan iyi ama onunda HDD , RAM i düşük. Bi bakın.

1. Sistem : HD7870 XT+AMD6300
    [simage]
    [/simage]

Mobilcileride düşünelim :)
    1. Sistem :
    Corsaır 300R 600W Psulu Kasa
    Msı 970A-G46 Anakart
    Amd Fx6300 İşlemci
    Sapphıre HD7870 XT Ekran Kartı
    Seageta 1TB 7200Rpm 64MB Cache HDD
    G.SKILL 2.4GB 1600Mhz CL9 Ram
    Fanlar , Termal Macun , Dvd Okuyucu +100TL

2. Sistem : HD7950 ASUS DCUII TOP+AMD 6300
    [simage]
    [/simage]

Mobilcileride düşünelim :)
    2. Sistem :
    Corsaır 300R 600W Psulu Kasa
    Msı 970A-G46 Anakart
    Amd Fx6300 İşlemci
    Asus HD7950 DCUII TOP Ekran Kartı
    Seageta 500GB 7200Rpm 16MB Cache HDD
    Corsaır 4GB 1600Mhz CL9 Ram
    Fanlar , Termal Macun , Dvd Okuyucu +100TL

Sistemler böyle 2. sistemte 4GB RAM ve 500GB HDD var tek eksiği o bide bu SAPPHIRE 7870 XT ne kadar farkı vardır hd7950 ye göre çok mu 100TL gerçekten vermeye değer mi ? 1. Sistem mi 2. Sistem mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrpoine159 -- 7 Nisan 2013; 14:41:24 >

• Fikri olan yok mu ?
  • 2. sistem tabiki sorman bile hata aynı RAM den bir tane daha eklersin eline para geçince HDDyi de fazla sorun etme dolmaz o zaten
  • 2.sistem ama Ram 8 GB al.....HDD sorun etme alırsın sonra
  • 2.ci sistem diyorum.

3 kişide 2.ci sistemi dediğine göre 2.ciyi alırsın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Korkak -- 7 Nisan 2013; 16:06:17 >
  • Topa o parayı verceğine bunu alırsın.http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316 Artan TL ciklerinle bi 4 GB ram daha alırsın ve mesut, mutlu bi şekilde 2. sistemine kavuşursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 7 Nisan 2013; 16:14:48 >
  • hocam 2.sistem ama mutlaka ram 8gb olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

2. sistem tabiki sorman bile hata aynı RAM den bir tane daha eklersin eline para geçince HDDyi de fazla sorun etme dolmaz o zaten

Hocam arkadaşın dediğide güzel acaba Asus HD7950 DCUII TOP tan vazgeçip Sapphıre HD7950 TIKLA GÖR bu kartı mı alsam yani bu kasayı aldıktan sonra para biriktirmem aslına bakılırsa zor çünkü full ondan sonra monitör için para biriktiricem. Bide bu Sapphıre nin HD7950 si nasıldır ASUS a göre kötü müdür servis , performans , O.C açısından ?

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

2.sistem ama Ram 8 GB al.....HDD sorun etme alırsın sonra

Hocam tamam arkadaşa dediğim gibi bu Asus Hd7950 yerine Sapphıre mi alayım üstte link vermiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Topa o parayı verceğine bunu alırsın.http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316 Artan TL ciklerinle bi 4 GB ram daha alırsın ve mesut, mutlu bi şekilde 2. sistemine kavuşursun.

Hocam Top la arasında çok perf. farkı olur mu bide bu iyi O.C oluyor mu ? Son olarak Ekran Kartlarının voltaj kilidi açık mı kapalı mı gösteren bi yer biliyor musunuz ?

• quote:

Topa o parayı verceğine bunu alırsın.http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316 Artan TL ciklerinle bi 4 GB ram daha alırsın ve mesut, mutlu bi şekilde 2. sistemine kavuşursun.

quote:

Hocam o Asus DCUII TOP la bunun arasında nasıl bi fark var perf sağlamlık ve soğutma olarak bide bu ekran kartlarında voltaj kilidi tam olarak nasıl ?

• Sapphire nin kartı gayet yeterli.Ben şimdiye kadar kullandığım sapphire e. kartlarında kötü overclock olanına denk gelmedim. Çift fanlı soğutma sistemi de gayet kafi.Performans olarak zaten her iki kartta default haliyle sana aynı performansı verecektir.

Sapphirenin sapphire trixx programı var,voltaj olayı o programla veriliyor, Ama pek tecrüben yoksa hemen bu voltaj işlerine girme. Bi zarar ziyan verebilirsin güzelim karta.

Kart zaten ve de aslında fazlasıyla güçlü,hiç overclock falanda istemez aslında.

Madem bütçeni bi kere toparlıyabiliyosun bu dediklerimizi yap.Bu sisteme 4 gb ram olmaz ki.Ayrıca çift ram kullanıp,yani dual ram kullanımının makinanın genel performansına da yüzde 5-7 oranında katkı sağladığını da unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 7 Nisan 2013; 17:00:17 >
  • quote:

Sapphire nin kartı gayet yeterli.Ben şimdiye kadar kullandığım sapphire e. kartlarında kötü overclock olanına denk gelmedim. Çift fanlı soğutma sistemi de gayet kafi.Performans olarak zaten her iki kartta default haliyle sana aynı performansı verecektir.

Sapphirenin sapphire trixx programı var,voltaj olayı o programla veriliyor, Ama pek tecrüben yoksa hemen bu voltaj işlerine girme. Bi zarar ziyan verebilirsin güzelim karta.

Kart zaten ve de aslında fazlasıyla güçlü,hiç overclock falanda istemez aslında.

Madem bütçeni bi kere toparlıyabiliyosun bu dediklerimizi yap.Bu sisteme 4 gb ram olmaz ki.Ayrıca çift ram kullanıp,yani dual ram kullanımının makinanın genel performansına da yüzde 5-7 oranında katkı sağladığını da unutma.

Tamamdır o zaman Sapphıre HD7950 TIK! bi bu var bide şu var ama galiba aynı bu 2 kart Bide sapphıre HD7950 TIK!

Saolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.