selamün aleyküm arkadaşlar donanım arşivi v3.5'u özelleştirerek 2 farklı pc ortaya koydum hangisini tercih etmeliyim . birde ben bu sistemler ile oyun oynayacağım bu monitörler yerine kavisli yani curved monitör alsam sıkıntı yaşarmıyım kullanımı nasıldır sizce fotoğraflarını aşşağıya bırakıyorum 2060 lı olan sistem 5200 TL rx570 8gb olanıda 5150 TL
işlemci kötü (ryzen 1600 mü kaldı) anakart kötü (gigabyte anakartlar genelde çok sorun çıkartıyor ve servisi berbat)
bence kalıp bir sisteme takılmak yerine bütçene uygun daha güzel şeyler oluşturabilirsin.
StarForce
kullanıcısına yanıt
R5 1600 yerine R5 2600 ve gigabyte b450m yerine MSI b450 m kullansam nasıl olur ? Fiyat 250 - 300 TL artıyor sadece
ErenDstn
kullanıcısına yanıt
2600 yapın 8 gbyt ram 2060 li sistemde onu tavsiye ederim ram sonradan eklenebilir.
anakart konusunda gigabyt giriş seviyesinde sorun çok duyuyorum ama MSI için de bişey diyemem asus mümkünse
* İlerde ekran kartı güncellemesi yapılabilir , güç kaynağı yeterli. * İlerde 3000 serisi işlemci güncellemesi yapılabilir, anakart destekliyor.