Şimdi Ara

2 Sistem Arasında Tavsiyeniz Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Böyle bir konuyla vaktinizi aldığım için özürlerimi kabul edin lütfen. Ekim ayı itibariyle yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve ufak kararsızlıklar yaşıyorum. Öncelikle toplamayı düşündüğüm sistemin ana amacının oyun olduğunu belirtmem gerekiyor. Aklımdan geçen 2 sistem ise;

İşlemci: Intel i7 6700K
    Anakart: MSI H170 Gaming M3
    Ram: Kingston HyperX FURY 16GB 2133Mhz CL14
    Ekran Kartı: Asus Gtx 1060 Strix OC
    Kasa: Thermaltake Versa N23 700W/80+
    İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 EVO
    Monitör: ASUS VP247T 23,6" 1 MS

Diğer sistem ise;

İşlemci: Intel i5 6500
    Anakart: MSI H170 Gaming M3
    Ram: Kingston HyperX FURY 16GB 2133Mhz CL14
    Ekran Kartı: Asus RX 480 Strix OC
    Kasa: Thermaltake Versa N23 700W/80+
    İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 EVO
    Monitör: ASUS VG248QE 24" 1 MS 144 HZ

Her iki sistemi aslında birbirinden ayıran 3 nokta işlemci, ekran kartı ve monitör tercihleri. Sizce bu 2 sistemden hangisini almam ileriye dönük bir kaç yılı kurtarmak adına mantıklı bir hamle olacaktır?

• LuccaCarLino kullanıcısına yanıt
    Birinci sistem daha ileriye dönük görünüyor tabi hangi bütçeyle toplanacağı esas önemli nokta bütçe ve elinde hdd var sanırım bunları belirtirsen belki daha güzel farklı kombinler ortaya çıkabilir.
  • Bütçem açıkçası 4.750-4.900 bandında. Bu fiyata monitör fiyatı dahil olmak zorunda. Elimde halı hazırda 1tb bir HDD ve 250 gb bir SSD mevcut o yüzden o ikisini dahil etmedim. Şuan için ihtiyacım olan parçalar sadece yukarıda belirttiğim parçalar.
  • Ben olsam 4000tl'lik gtx 1070 ekran kartlı bir sistem kurupu 1000tl'de 2k'lı, 4k'lı varmıdır bilmiyorum.. bir mönitör alır akar giderdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 2 Eylül 2016; 13:12:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.