Şimdi Ara

2 SORUN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-bilgisayarıma format attıktan sonra müzik parçalarının ikonları değişti.önceden winamp olurdu.şimdi ise yine winamp dosyası ancak ikonu farklı. dosyanın içinde sağ tıklayıp özellikler,oradan özelleştire ve oradan da klasör simgelerinden simge değiştire geliyorum.orada bir çok simge var ama winamp ya da media player la ilgili ikon yok. bunun için ne yapabilirim?
    takıldım kaldım.

2-dün arkadaşımın evinde şu sorunla karşılaştık.masaüstündeki bir kaç word dosyasını belgelerime attı. daha sonra atmak istediklerini açmak istediğinde erişim engellendi gibi bir şey yazdı. ancak eski word dosyalarını açabiliyor. önemli kayıtları vardı açamadıklarında.açabilmek için ne yapabiliriz?

yardımlarınızı bekliyorum...

• Selamlar,

Önemli olan müzik dosyalarının ikonları değil, dosya türleridir ( mp3 , wma , wav ... ).

Bunu öğrenmek için, "Araçlar" > "Klasör Seçenekleri" > "Dosya türleri" ne girin. Buradan MP3' ü bulun ve "Değiştir" diye bir buton olacak.

Buradan player programını (Media Player , Winamp ..... ) seçin...
  • söylediğini denedim olmadı. mp3 adlı dosya türü yok. winamp dosya file adlı bir çok dosya var ve onların tümünde farklı ikon var.
    peki ikinci sorunuma ne dersiniz? o benim için daha öncelikli.
    fikri olan?
  • yok şimdi buldum mp3 adlı dosyayı değiştirdim. zaten winamp mış. media player yaptım bi şey değişmedi.
    ayrıca bazı dosyaların açılış şekli real player,bazıları media player, bazıları ise winamp.
    neden bu olabilir mi?

diğer bir husus ise müziklerimin olduğu dosya salt okunur işaretli olarak gözüküyor. işareti kaldırıyorum.tamam diyorum tekrar baktığımda yine işaretli.bu ne işe yarar ya da nasıl kaldırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCT -- 15 Mart 2007; 9:04:33 >
  • "Belgelerim" içindeki word dosyalarını alıp başka bir yere (örneğin C: sürücüsüne) kopyalayın ve orada açmaya çalışın.

Eğer olmazsa CTRL + ALT + DELETE basın ve GÖrev Yöneticisi gelecek. Burada İŞLEMLER listesinde WİNWORD.EXE varsa, "işlemi sonlandır" düğmesi ile kapatın. Ardından tekrar dosyaları açmaya çalışın.
  • "word belgeyi açamıyor.kullanıcı erişim ayrıcalıklarına sahip değil" yazıyor..
    dediklerinizi denedim,ama olmadı. görev yönetisinde winword.exe yok muş.
    c nin içine de kopyalanamıyor.
  • Kullanıcı olarak o dosyaya erişim hakkınız yok. ADMİNİSTRATOR olmak gerekir.

Benim tavsiyem hiçbir evrakınızı ve dosyanızı BELGELERİM içine atmayın. Burası çok riskli. Windows göçtüğünde yada kullanıcı hesabınız değiştiğinde veya silindiğinde hepsi gitti demektir.

C: sürücünüze bir Yeni Klasör yapıp, hepsini oraya kopyalayın. Normal kipte olmuyorsa, Güvenli Kipte kopyalayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

Kullanıcı olarak o dosyaya erişim hakkınız yok. ADMİNİSTRATOR olmak gerekir.

Benim tavsiyem hiçbir evrakınızı ve dosyanızı BELGELERİM içine atmayın. Burası çok riskli. Windows göçtüğünde yada kullanıcı hesabınız değiştiğinde veya silindiğinde hepsi gitti demektir.

C: sürücünüze bir Yeni Klasör yapıp, hepsini oraya kopyalayın. Normal kipte olmuyorsa, Güvenli Kipte kopyalayın.

kesinlikle hakli
    benim basima cok is geldi bu yuzden
    format atarken c yi belgelerimi masaustunu konstol edin ..uzulursunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.