Şimdi Ara

2 soruna çözüm varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar extreme2'de tempest serverinde 2 karakterim var warrior ve dawarf. Warriorun kazandığı para ve malzemeyi emanetçi dükkanındaki (ware store) adamlar vasıtasıyla dwarf'a yolladım yaklaşık 20 çeşit ve bunun için herbiri başına 1000 altın ödedim ama dwarf bunları almadı yada ben alamadım bunu nasıl alabilirim veya alamıyorsa warrior olarak nasıl geri alabilirim.

2 Dwarf kendi başladığım kasaba dışında bir akarsu yatağına düştü ve çıkartamıyorum bu konularda tecrübesi olan veya bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim sağlıcakla kalın

• malzeme aktarımı için aynı şehirdeki aynı adama gitmen lazım. freighter'a aktarmak istediğin adını vererek yatırıcaksın.

dwarfını /escape komutunu kullanarak kurtarmayı dene. komutu girip 5 dakka falan bekle. olmazsa oyundan çıkıp bi daa dene. yine olmazsa extrem'in forumunda yardım bölümüne yaz. bende de oldu aynısı ve foruma yazınca düzelttiler.
  • SHİNEON Cevabın için teşekkür ederim. Bu escape komutu bildiğimiz escape tuşundan basılarak mı gerçekleştiriliyor yoksa chat kısmına falan bunumu yazmam gerekiyor.
  • chat kısmına /escape yazıcaksın ama her zaman işe yaramayabilir
  • /escape şu ana kadar benim pek işime yaramadı. Oyundan çıkıp tekrar girince çoğu zaman düzeliyor. Bu takılma durumları için her zaman fazladan Scroll of Escape taşımak en iyisi. Eğer gene de takılıyorsan bir arkadaştan seni öldürmesini de isteyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.