Şimdi Ara

2 tane 2.1'i beraber kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir bilgisi olan varsa soylesin. Creative sbs a320 ile microlabin 2.1 'I yakinda z5500 alicam ama ablamin evine koyacagim icin ikisinide beraber koymak istiyorum yardimlariniz lutfenn...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Beyler bir bilgisi olan varsa soylesin. Creative sbs a320 ile microlabin 2.1 'I yakinda z5500 alicam ama ablamin evine koyacagim icin ikisinide beraber koymak istiyorum yardimlariniz lutfenn...

İki tane 2+1 ses sisteminiz var peki bu ikisini nereye bağlayacaksınız? Her İkisini aynı anda bilgisayara mı bağlamayı düşünüyorsunuz? Soruyu biraz daha açabilir misiniz?

Mesela ben Microlab M-200 ile Creative SBS A-35 sistemlerini aynı anda kullanıyorum. Yani 4+1'e çevirdim Creative'i Microlab'in kulaklık girişine bağladım.

• :D Bilgisayara yada dvd ye bagliyacagim. Ama microlabta kulaklik gitisi var miydi bilmiyorum :Ï

• Beyler gerek kalmadi. Microlabin amfisi sorunlu bi giris bozuk, diger jack girisindede temassizlik var en iyisi tek sbs a320 ama ablam icin :D. Kendime z5500 :D :D

• Konu biraz eskiymiş ama olsun şimdi benimde elimde m820 ve creativ in bir modeli car ikisi de 2.1 ikini de aynı anda kullanmak istiyorum. Her iki sistemi de ön hoparlör girişine bağladığımda basslar kesişiyor basta azalma oluyor ikisinden birini kapadığımda sorun olmuyor ve 4 kanallı sistem yaptığımda birini ön diğerini de arka hoparlör girişine bağladımda işe arkalardan cılız bir ses geliyor bu sorunları nasıl çözebilirim ?

• magnetic10 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 3.5mm çıkışa takıp iki tane 3.5mm takabildiğin çeviricilerden al, çalışır öyle.

• Öyle yaptığımda bassta azalma oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.