Şimdi Ara

2 tane 500 gb mi , 1 tane 1 TB mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Western Digital 1TB hd almaya karar verdim. Fakat bunu nasıl yapsam karar veremedim. 2 tane 500 mü alsam yoksa 1 tane 1 TB mi diye. Şimdi bana lazım olan şu : 1 ay içinde olabildiğince hızlıca bu hd yi doldurmak. Şimdi ben 2 tane 500 alırsam 2 ayrı usb den mesela iletim hızı ortalama 25 mb sn ise , 2 usbden 25+25 gibi bir performans alır mıyım ? Laptop kullanıyom 2 gb ram , 2.2 gb duo işlemcisi var. Bu performansı sağlayabilirmi bu makina ? 25+25 bile olmasa 20+20 gibi bir şey olur mu?

Sonra Esata-firewire deniyor. Bu özellikler ne kadar önemli ? Fazladan 60 ytl ye değecek bir özellik mi acaba ? Ben pek öyle gidip kablo bulmaya falan üşenen bi adamım sanırım laptoplar için dönüştürücü bir sürü şey lazım oluyormuş forumu okuduğum kadarıyla. Ne diyorsunuz , ilerde pişman olur muyum ?

Ayrıca 2 tanesi fazla gürültü yaratır mı ya da başka sorun ? Dediğim gibi amacım mümkün olduğunca hızlıca doldurmak bu hd leri .

• 2 tane alırdım ben olsam...Ne olur, ne olmaz diye...1 TB uçması mı iyi, yoksa 500 GB mi?
    Laptopta Esata varsa esata girişli alman hız açısında daha iyi olur....
    Sese gelince ben Seagate Freeaganet Pro kullanıyorum...Ses diye bişey yok. Çalıştığını bile anlamıyorsun...
    Ama diğer markaları bilemem, fakat WD'ler biraz gürültülü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.