Şimdi Ara

2 tane lol açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi benim 2 tane league of legends açma isteğim pbe'nin patch yüklerken benim eu west te her günkü gibi oynamak bunu nasıl yapabilrim sistem buna izin vermiyor heralde ?

• sandbox veya sanal pc ile açılabilir sanıyorum
  • Hangisi daha kolaydır ?
  • VMware ile sanal pc kurabilirsin.Sanal pc kurabileceğin en kolay programdır.Öncelikle bir yerden Xp performance bul sonra kur.Kurulum için google da arama yapabilirsin.Porgramda ram,hd vb. ayarladıktan sonra gerisi bilindik sistem kurulumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 30 Temmuz 2012; 10:56:06 >
  • sandbox ile yapmayı bilen var mı ?
  • multiclient lazım kanka
  • onu nasıl yapacağım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volibear78

multiclient lazım kanka

• Sandbox ile yapabilirsin ama Multi Using 2 hesabında banlanması ile sonuçlanır.
  • Priestinle buff mı atacaksın Assas'a ?
    Napacan 2 LoL ?
  • Biraz oynamayıver kardeş riske girme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 30 Temmuz 2012; 13:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Priestinle buff mı atacaksın Assas'a ?
    Napacan 2 LoL ?

Muhtemelen karakteri oyuna sokup diğer karakterle oynarken ikisine de level kazandırmayı amaçlıyor.

Refer sistemi için karakter kasıyor olabilir.
  • Patch'i indirmek ne kadar dürüyo ki? 5 dk bekle yani. -Çok uzunsa da gece bırak, ertesi gün oynarsın.-
    Böyle abidik gubidik software ile ugrasmaya degmez. Yok illa 2sini aynı anda yapıcam dersen al bi laptop birini laptopdan aç diğerini normal pc'den. Hem aynı anda oynarsın, hangisinde daha iyi takımın varsa o oyunu seçebilirsin falan, serin hikaye.
  • sandbox la çok rahat yapabilirsin küçük basit bir program.ama 10 dk için o riske değmez.
  • Napıcaksın 2 tane LoL'ü.

Feeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Sandbox ile yapabilirsin ama Multi Using 2 hesabında banlanması ile sonuçlanır.

1 tanesinden sadece patcher diğerinden oyun açılacaktı neyse ki halletim . fakat sandbox ile değil kimse sandbox kullanmasını bilmiyor
  • Birinde pazar mı atacaksın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

quote:

1 tanesinden sadece patcher diğerinden oyun açılacaktı neyse ki halletim . fakat sandbox ile değil kimse sandbox kullanmasını bilmiyor

Nasıl yaptığını yazsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

Orijinalden alıntı: volibear78

multiclient lazım kanka

Anılarım canlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

quote:

Nasıl yaptığını yazsaydın keşke

Unuttum xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.