Şimdi Ara

2 tane ram farklı hızda olursa ne olur? yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim anakartım biostar p4m890 M7-TE bu anakart ddr2 533 destekliyor ve iki tane ram slotu var.ben bunlardan birine ddr2 667 1gb diğerine ddr2 533 2 gb takarsam performansımı nasıl etkiler bunu öğrenmek istiyorum.teşekkür ederim iyi forumlar.

• 667mhz olan 533mhz olarak çalısır sorun olmaz
  • ancak anakarttaki iki slotun rengide yeşil. yani birine 2 birine 1 gb takabilirmiyim?
  • takabilirsin
  • anakart max 4gb 533 destekli.

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=290

bu iki ram sorunsuz calisir mi diye sormuyorsun da performans ne olur diyorsun?peki.. performans iyi olur problemsiz calisirsa.
  • ram slotlarındaki renkler neyi belirliyor peki?
  • 4 slotlularda 2 farklı renk olur 2 sarı 2 siyah gibi... ramlerin dual çalışması için aynı renklere aynı özellikte ram takmak gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

anakart max 4gb 533 destekli.

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=290

bu iki ram sorunsuz calisir mi diye sormuyorsun da performans ne olur diyorsun?peki.. performans iyi olur problemsiz calisirsa.

tamam abi niye kızıyosun yaa .sence problemsiz çalışır mı peki?
  • tak kullan problem yaşamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambursman

tak kullan problem yaşamazsın

saolasın
  • hic belli olmaz ben yasamistim bu islerde garanti olmaz hele 2 farkli ram konusunda calisir diye garanti vermek cahil cesaretinden baska bir sey degildir.problem cikabilir, cikmaya da bilir deneyeceksin hatta en guzeli bilgisayarcida denemen ya da olmazsa geri getireyim guvencesi alman olur.
  • iyide adam satın alıcam die birsey söylememişki ben sorusundan şunu çıkardım " ELİMDE 2 ram war biri 533mhz diğeri 667mhz birlikte taksam nolur?"
    satın alıcaksan elinde yoksa aynı özellikte al tabikii farklı almanın bi mantığı yok
  • arkadaşların hepsi sorun olmaz demişler ama benim arkadaşın birisi yaptı ve çakışma olduuu ama yinede sen bilirsin çakışma olur diye düşünüyorum ama çoğunluk sorun olmaz diyor sen bilirsin kardeş kolay gelsin
  • BIOS Ayarlarını , Ram Taktıktan Sonra "Default" ' a Alsın O Arkadaşın . Hiçbir Problem Yok . Bende Kullanıyorum .

Selametle ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.