Merhabalar baya bir araştırıp seçeneklerimi 2 ye düşürdüm, allah nasip ederse bayrama kadar almak istiyorum. SONY XR65X90K 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart TV,Uydu Alıcılı X90K / X93K Series Teknik Özellikleri | Tüm Televizyonlar | Sony Turkey PHILIPS 65PML9507 65inc 164 CM 4K UHD MiniLED ANDROID TV,DAHILI UYDU |
2 TV arasında kaldım yardım lütfen
-
-
Selam, özellikle bu iki üründen birini ( 55 inçi de olabilir)kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, yarın İzmir/Bornova vatan giderek phil i görmek istiyorum, ancak sony İzmir de yok, keşke aynı yerde olsa da kıyaslayabilsem, lütfen yorum ve bilgilerinizi esirgemeyin(açıkçası kağıt üzerin de phip çok iyi, )
-
Sony bu sene başında Türkiye'de verdiği hizmetlerin çoğunu kapattı yada minimize etti. Aldığın tv'de bi sıkıntı olursa servis hizmetlerinde süreç uzayabilir.
Philips al geç. O da güzel tv.
-
hocam philips serviside bildiğim kadarıyla başkasında o yüzden çok fark olmayabilir
-
Selam, cevaplarınız için teşekkürler.
Gönlüm Sony den tarafa ancak ürün bulamıyorum, epeydir uzağım, İzmir de Sony Center olmayışı üzücü. Açıkçası kağıt üzerinde PHILIPS 65PML9507
çok iyi ama , Türkiye şartların da bu kadar para verip te , bir de arıza felan uğraşmak...
Bir de şu var ki (misal ; vatan bilgisayar )Sony tv leryok satıyor , ancak philps in bütün TV lerin de Vatan indirime de gitse stamıyor.
Bu nedenle kafam baya karıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevatk1 -- 10 Nisan 2023; 1:10:47 > -
philips in çok kötü uydu yazılımı (2-3 sene öncesine kadar) var. 100 liralık uydunun yazılımı bile ondan daha iyi. bu uydu yüzünden philips e bakmıyorum bile.
tabii 3 senedir düzelttilerse bilemem.
-
Sony Türkiye den çekildi millet Sony tv bakıyor pes...
-
değil mi ne kadar haklısınız , sizden izin falan almadan pes yani
-
Sony ile yola devam kararı aldım iyide olmuş servisler çalışıyor bir günde kuruluma geldiler.
Distribütör için Arçelik adı geçiyor olursa mükemmel olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X