Bildirim
2 TV arasındaki fark
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chantodowill
Arkadaşlar samsung TV almaya karar verdim fakat seri olarak 2 TV arasındaki kaldım, ue40h6470 ve ue40h6410 bunlar arasındaki fark nedir yardımcı olurmusunuz.
6470 alacaksaniz 6500'un fiyati da ona cok yakin veya bazi yerlerde ayni. Butceniz nedir yazmamissiniz ama h7000'e de bir bakin derim.
Edit:Imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 14 Eylül 2014; 10:54:10 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Bütçem Max 2000 lira görüntü kalitesi benim için yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar başka tavsiye verebilecek varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40h7000 alabilirsin 1899 fiyatı var söylenilen cihazların daha üst bir modelidir. -
Arkadaşlar 40h6470 1900tl şuan 190 tl hediye çeki vermiş teknosa alınır mı sizce? -
hediye çeki işine yaramayacaksa bekle biraz çünkü 1699 tl civarında alırsın az bi zamanla... -
quote:
Arkadaşlar 40h6470 1900tl şuan 190 tl hediye çeki vermiş teknosa alınır mı sizce?
Teknosa'nın elinde kapalı kutu yok. Hepsi teşhir. Kesinlikle Teknosa'da almayın derim.
Ben bu haftasonu Vatandan 1899'a aldım ve stokta görnen mağazadaki bile teşhirdi. 1899'a iner inmez spotçular ürünleri talan etmiş. Bir spotçunun 70 tane sipariş çektiğini gösterdi bana. O yüzden yakın zamanda hiçbir mağazada kapalı ürün kalmayacak. Teşhirlerde belki bir miktar daha indirime giderler.
Benim TV lüleburgaz şubesinden geliyor. Yarın teslim alacağım sanırım. -
Teknosadaki nerdeyse tüm ürünler seri sonu(teşhir) vatan computerde yada bimekste bulabilirsiniz diye düşünüyorum
40h7000 hiçbirşekilde kalmadı kapalı kutu sonuncuyu bugün ben zorla buldum.Pendik şubesinde 1 teşhir birde kapalı ürün kalmış.Şube müdürü yakın olduğu için getirtecek.Yarın kurulumunu yapıcaklar bakalım umduğumu bulacakmıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rochi -- 17 Eylül 2014; 3:37:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
quote:
Arkadaşlar 40h6470 1900tl şuan 190 tl hediye çeki vermiş teknosa alınır mı sizce?
Teknosa'nın elinde kapalı kutu yok. Hepsi teşhir. Kesinlikle Teknosa'da almayın derim.
Ben bu haftasonu Vatandan 1899'a aldım ve stokta görnen mağazadaki bile teşhirdi. 1899'a iner inmez spotçular ürünleri talan etmiş. Bir spotçunun 70 tane sipariş çektiğini gösterdi bana. O yüzden yakın zamanda hiçbir mağazada kapalı ürün kalmayacak. Teşhirlerde belki bir miktar daha indirime giderler.
Benim TV lüleburgaz şubesinden geliyor. Yarın teslim alacağım sanırım.
Kapalı kutu olduğunu bizzat teyit ederek aldım, h7000 modeli ellerinde kalmadıkları için teşhir gönderecebileceklerini söylediler. Ayrıca teknosa dan bir çok ürün aldım hiçbir şekilde böyle uygulamasını görmedim. Eğer teşhir yollarsalar direk iade ederim. Her platformda da yazarım bu yaptıklarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chantodowill -- 17 Eylül 2014; 9:00:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
quote:
Benim TV lüleburgaz şubesinden geliyor. Yarın teslim alacağım sanırım.
Kapalı kutu olduğunu bizzat teyit ederek aldım, h7000 modeli ellerinde kalmadıkları için teşhir gönderecebileceklerini söylediler. Ayrıca teknosa dan bir çok ürün aldım hiçbir şekilde böyle uygulamasını görmedim. Eğer teşhir yollarsalar direk iade ederim. Her platformda da yazarım bu yaptıklarını.
Özür dilerim nasıl oldu bilmiyorum h7000 gibi okudum. Ben de h7000 için söylemiştim.
-
40h7000 yarın ankara forum media marktta 1799 tl doğum günü var sabah 8 de açılıyor......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X