Şimdi Ara

2 ultrabook arasında kaldım yardım(Dell XPS 13 9343-Asus Zenbook UX305LA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu iki ultrabook arasında kaldım. kullanım amacı iş amaçlı rapor yazımı matlab ve 1-2 tane de işlemci gerektiren veri işlem programı (mühendisim). ultrabook seçme amacım sık sık arazideyim ve kullanım amacıma uygun oluşu

ilki:http://www.istanbulbilisim.com.tr/dell-xps-13-9343-20w41b-ultrabook-fiyati,201297.html

ikincisi ise :http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-zenbook-ux305la-fc006t-ultrabook-fiyati,201300.html

özellikle kullanan arkadaşlar kendi makinalarının artıları ve eksilerini de yazarlarsa çok sevinirim

teşekküre ederim şimdiden

• ben macbook air ve asus zenbook ux305la arasında kalmıştım. üniversiteye hazırladığım için her ikisini de almamın benim için zarar olacağını düşündüm. yine de almak istesem zenbook ux305la tarafı ağır basıyordu. bir de ux305ua versiyonu var. bilgine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmıyorum ancak kıyaslamak gerekirse ikisi de çok iyi markalar. Asus ram ve kapasite olarak daha önde ve fiyatı daha ucuz. Dell görüntü olarak çok daha şık duruyor ince çerçevesinden dolayı.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/hp-envy-15-c001-j9j40uar-aba-dokunmatik-ekran-ikisi-bir-arada-fiyati,198236.html

ulturabook lardan daha güzel ve daha taşınabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bu alete 256 yada 512 lik bir ssd takarsan (Takılıyor mu bilmiyorum takılır diye umuyorum) hepsinden daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum + kalemi varmış

• Dell in ekranı gerçekten çok şık görünüyor mediamarktta görmüştüm. Ama senin baktığın en düşük özellikli olan. Ram i 8 gb yaparsan sadece depolamada eksisi kalır dell in. Yalnız o dell fiyatına asusun i7 li ultrabooklarına bakabilirsin.

İkisi de kaliteli markalar fakat bunların 4000 tl ye yakın fiyatlarını görünce insan macbooklara kaymıyor değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ux305ua alın bence
    İ7
    8gb ram
    256 gb
    6. Nesil işlemci ( pil kullanımı 5 e göre çok iyiymiş)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell XPS lerde kronik şarj problemi olduğu söyleniyor.
    "Dell Plugged in not charging" diye arat bulursun.
  • diğer bir postta da konusu geçti aynı makinaların karşılaştırılması orada da asus ağır bastı sanırım tercihim asus yönünde olacak. teşekkür ederim cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

diğer bir postta da konusu geçti aynı makinaların karşılaştırılması orada da asus ağır bastı sanırım tercihim asus yönünde olacak. teşekkür ederim cevaplar için

Eğer acelen yoksa Asus'un UX501 VW modelini bekle.Fiyat olarak bir miktar daha fazladan Türkiye piyasasına girebilir ama her yönden çok iyi bir bilgisayar.

https://www.asus.com/Notebooks/ASUS-ZenBook-Pro-UX501VW/
  • AKTeknisyen A kullanıcısına yanıt
    yurtdisi fiyati 1,5 2 kati

tr de de o kadar olur muhtemelen 6-7 bin olacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

yurtdisi fiyati 1,5 2 kati

tr de de o kadar olur muhtemelen 6-7 bin olacaktir

Ürün global anlamda piyasaya girmedi. Tam yayılınca fiyatı düşecektir ayrıca Türkiye piyasasında 6 ay kadar beklerseniz 100-15000 lira fazla farkla alabilme ihtimali var. Çevremde yurt dışından alınmış bilgisayarlar var ve şu anki fark 1300 lira civarında.Tabi çok ucuz sayılmaz ona katılıyorum.

Ben bu vakitten sonra DDR3 Ramli bilgisayar almam.NVDIMM bellekler gelecek 2-3 sene içinde ve DDR4 soketinden çalışabilecek. 4-5 sene sonra bilgisayarın konfigirasyonunu yükseltmek istersen büyük avantaj.
  • Ben de yeni çıkacak asusun 8000 tl civarında geleceğini düşünüyorum. Bu çözünürlük ve ekran kartıyla alınacak gibi olmayacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.