Şimdi Ara

2.Üniversite Anlayamadığım Durum/Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.üniversite kapsamında kayıt oldum şuan önlisans öğrencisiyim bu sene son yılım. Askerlikle ilgili bir sorum var sitede şöyle yazıyor benim şimdi örgün öğretimden kaydımımı sildirmem gerek askerlik tecili için yoksa mezun olduktan sonrada oluyor mu bu olay anlamadım.

Örgün öğretim ile birlikte açıköğretim programına kaydolacak erkek öğrencilerin askerlik işlemleri, örgün öğretimdeki statülerine göre yapılır. Bu durumdaki öğrencilerin açıköğretim programlarına kaydolmaları, askerlik işlemleri ile ilgili herhangi bir hak sağlamaz. Açıköğretim programlarına kayıt yaptırdıktan sonra örgün öğretimden kaydını sildiren öğrenciler bu durumlarını belgelendirmek koşuluyla askerlik işlemleri dâhil tüm öğrencilik hizmetinden yararlanırlar.

• İki türlü de olur. Ancak örgünden mezun olduktan hemen sonra bunun için AÖF'ye örgünle ilişiğin kalmadığına dair bir belge sunmak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

İki türlü de olur. Ancak örgünden mezun olduktan hemen sonra bunun için AÖF'ye örgünle ilişiğin kalmadığına dair bir belge sunmak en iyisi.

Teşekkürler Hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.