Arkadaşlar 4. kere 3 kırmızı alarak (şubat 2006 üretimliydi.) rekor kırdım ve xbox'ım artık düzelemeyecek hale geldi...O yüzden bende şimdi core paket almayı düşünüyorum ama aklıma bir soru takıldı.Şimdi 2. xbox 360'ımı Amerika'dan alma ihtimalim var.Bende çevirici kullanmak istemiyorum.Bu yüzden 1. xbox360'taki adaptör'ü Amerika'dan alacağıma bağlasam bir problem çıkar mı?Bir de hangi tarihler tavsiye edersiniz.Kusura bakmayın yeni konu açmak zorunda kaldım acil çünkü
abi patinden alıcam ben sende ordan al istersen.. 3 kırmızı oldumu anında yenisiyle değiştirme garantisi veriyorlar... ama pek bir fikrim yok benimde.. garanti şartları hakkına
Geçmiş olsun,arkadaşım.Yaşadığın duruma gerçekten üzüldüm.Eğer voltaj çeviricin varsa sorun yaşamazsın.
Ha bu arada yeni makineye soğutma takviyesi yapmayı unutma;malum,yaz geldi
quote:
Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.
Geçmiş olsun,arkadaşım.Yaşadığın duruma gerçekten üzüldüm.Eğer voltaj çeviricin varsa sorun yaşamazsın.
Ha bu arada yeni makineye soğutma takviyesi yapmayı unutma;malum,yaz geldi
sağol Zaten tecrübe kazandım artık her tarafı fan dolcakta yeni ben şimdi çevirici almadan olmaz mı?Pal adaptörüyle??
başka bi konsol olsa böyle durumlar yaşasa bir kullanıcı asla gidip yine aynısını almaz. Bu da sanırım XBox 360 ın gücü, meret oyun oynarken herşeyi unutturuyor.
Arkadaşım pal adaptörü istediğin 360a bağlayabilirsin.Herhangi bir sorun yaşamazsın.Bozulan makineyi parçalayıp satabilirsin.
Valla ben olsam bozulan bir makinanin aynisindan kesinlikle almam, ne kadar iyi oyunu olursa olsun ayni sorun olmayacagi ne malum?
6.ay2006 sonrasi al arkadasim 3kirmizi sorunu görmessin
görme şansın daha az olur desek sanırım daha doğru bi tabir olur
quote:
Orjinalden alıntı: m4hs3r
6.ay2006 sonrasi al arkadasim 3kirmizi sorunu görmessin
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
6.ay sonrasi 3kirmizi görene hic rastlamadimda o bakimdan dedim
+1 bende hiç görmedim ancak insan yinede tam emin olamıyor
quote:
Orjinalden alıntı: m4hs3r
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
6.ay sonrasi 3kirmizi görene hic rastlamadimda o bakimdan dedim
benim makina 07/06/2006 üretimli kirmizi verdi. bu makinalarda üretim tarihi falan hikaye. bence ilk aldigin gibi icine bi fan koy baska bisey demiyorum.
senin makine pal dı sanırım, en az sorun 6. ay sonrası olan ntsc-j konsollarda görülüyor
alırsak fanlara bi çözüm getiririz ancak pal adaptoru taktıgımda yine de çeviriciye ihtiyaç var mı
pal makine ile çeviriciye ihtiyaç yok, direk fişe takıp kullanıyorsun
Revenge senin giden makinanın DVD surucusunun modeli nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme