Şimdi Ara

2 yıl aradan sonra başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar wow a yeniden 3 kişi başlıyacağız.Bize maliyeti ne kadar olur(cd ler ve cd keyler toplam maliyeti).Server olarak kalabalık ve dengeli pve server önerileriniz nelerdir. 3 arkadaş hangi class ları açmamız lazım ki oyunda zorluk yaşamıyalım.Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler....

• cd ler cd keyler butun paketlerıde almak ıstersenız 150-200 arasında bı malıyetı olur
    horde kasarsanız turklerın yogun oldugu Pvp server Dunemaul alıance ıcın PVP burning legion (ben pve serverde oynamadıgım ıcın pve lerı bılmıyorum)

uc kısı ısenız bırınız tank sınıfı ( warri-pala-druid) bırınız de healer sınıfı (priest-druid-shaman ) acın bence dieride ıstedıgın acsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

cd ler cd keyler butun paketlerıde almak ıstersenız 150-200 arasında bı malıyetı olur
    horde kasarsanız turklerın yogun oldugu Pvp server Dunemaul alıance ıcın PVP burning legion (ben pve serverde oynamadıgım ıcın pve lerı bılmıyorum)

uc kısı ısenız bırınız tank sınıfı ( warri-pala-druid) bırınız de healer sınıfı (priest-druid-shaman ) acın bence dieride ıstedıgın acsın :D
    p.m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

p.m.

Alıntıları Göster
    Adam başı denildiği gibi 150-200tl arası bir masraf çıkar.
    Server olarak dengeli diye birşey artık kalmadı. PvE,PvP serverlar arasında da çok fark kalmadı. Sadece birinde karşı tarafa dalabilmek için /pvp yazıyosun.
    Raidlerin hızlı ve bitirilmiş olduğu bir realm diyorsan Tarren Mill i tavsiye ederim.
    3 arkadaş zorluk yaşamamanız için Tank-Healer-DPS şeklinde bir üçlü yapacaksınız. Bunu ister melez classlarla yapın ister sabit roller seçin.
    Ben olsam Paladin-Warrior-Shaman yapardım. Çok güçlü bir ekip olursunuz.Rolleri takas edebilirsiniz. Tabi bunun birçok alternatifi var, seçmek size kalmış.

Ama gidipte mage-warlock-hunter gibi birşey yapmayın derim.

Bence en iyi 3 seçenek Paladin-Warrior-Shaman yada Druid-Deathknight-Priest veyahut Paladin-Druid-Shaman (Super Hybrid Combo)

Düzeltme: Yeni başlayacağınız için hali hazırda min. 55 lvl karakteriniz yoksa Druid-Deathknight-Priest olmaz çünkü DK açamıyorsunuz.Oraya DK yerine herhangi bir DPS koy gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 5 Eylül 2011; 15:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Server olarak dengeli diye birşey artık kalmadı. PvE,PvP serverlar arasında da çok fark kalmadı. Sadece birinde karşı tarafa dalabilmek için /pvp yazıyosun.
    Raidlerin hızlı ve bitirilmiş olduğu bir realm diyorsan Tarren Mill i tavsiye ederim.
    3 arkadaş zorluk yaşamamanız için Tank-Healer-DPS şeklinde bir üçlü yapacaksınız. Bunu ister melez classlarla yapın ister sabit roller seçin.
    Ben olsam Paladin-Warrior-Shaman yapardım. Çok güçlü bir ekip olursunuz.Rolleri takas edebilirsiniz. Tabi bunun birçok alternatifi var, seçmek size kalmış.

Bence en iyi 3 seçenek Paladin-Warrior-Shaman yada Druid-Deathknight-Priest veyahut Paladin-Druid-Shaman (Super Hybrid Combo)

Düzeltme: Yeni başlayacağınız için hali hazırda min. 55 lvl karakteriniz yoksa Druid-Deathknight-Priest olmaz çünkü DK açamıyorsunuz.Oraya DK yerine herhangi bir DPS koy gitsin.

Alıntıları Göster
    Bugün aldım.
    D&R'da internetten sipariş ederseniz 150 liraya geliyor. Elden alırsanız 175 civarı bir miktar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Bugün aldım.
    D&R'da internetten sipariş ederseniz 150 liraya geliyor. Elden alırsanız 175 civarı bir miktar oluyor.

Hoca ne yaptın sen ben websitesinden bedavaya indirdim bütün oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Bugün aldım.

Alıntıları Göster
    gidipde dr den falan almayın gg de 115 tl civari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Bugün aldım.

Key?

Edit:GG'de vaktinde kazıklandığım için birşey almıyorum D&R'dan aldım o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 6 Eylül 2011; 22:40:35 >
  • quote:

quote:

quote:

Bugün aldım.

Key?

Yeni hesap mı açıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün aldım.

Key?

Evet
    Aslında önceden hesabım vardıda kapanmış bayağı vakit açtırmamıştım.Şimdi üniversiteye yerleşince oynayasım geldi tekrardan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün aldım.

Key?

Evet
    Aslında önceden hesabım vardıda kapanmış bayağı vakit açtırmamıştım.Şimdi üniversiteye yerleşince oynayasım geldi tekrardan.

Hayırlısı olsun

• İnternetten 100 tl elden 200tl akıl kari is degil valla d&r felan. Ben prepaidi 38tl ye aldim elden alsam 65 tl idi. Ama almisin madem hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

İnternetten 100 tl elden 200tl akıl kari is degil valla d&r felan. Ben prepaidi 38tl ye aldim elden alsam 65 tl idi. Ama almisin madem hayirli olsun

Pre-paid almadım henüz bakalım bunu GG'den deneyeceğim.
    1-2 gün işim var onları hallettikten sonra yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 7 Eylül 2011; 0:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

quote:

İnternetten 100 tl elden 200tl akıl kari is degil valla d&r felan. Ben prepaidi 38tl ye aldim elden alsam 65 tl idi. Ama almisin madem hayirli olsun

Pre-paid almadım henüz bakalım bunu GG'den deneyeceğim.
    1-2 gün işim var onları hallettikten sonra yapacağım.

Alıntıları Göster
    Pek yeri değil ama prepaid almak için GG da önerdiğiniz güvenilir satıcı varmı?

• quote:

38 e 2 aylık mı aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Sanalsaray adlı kullanıcıdan alabilirsin forumda bir çok referansı mevcut, istersen direk satış yaptıkları siteleri de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Sanalsaray adlı kullanıcıdan alabilirsin forumda bir çok referansı mevcut, istersen direk satış yaptıkları siteleri de var.

Alıntıları Göster
    gg 5 in 1 paketi 116,90 tl miş .gg den cd keyi alcaz. warrior-paladin-shaman üçlüsü ile başlıcaz arkadaşlar fakat hangi serverde başlıcaz onu bilmiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basfates -- 10 Eylül 2011; 11:55:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Basfates

gg 5 in 1 paketi 116,90 tl miş .gg den cd keyi alcaz. warrior-paladin-shaman üçlüsü ile başlıcaz arkadaşlar fakat hangi serverde başlıcaz onu bilmiyoruz...

Alıntıları Göster
    RaF (Recruit a friend) yapmayı unutmayın. warrior-paladin-shaman gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

teşekkürler ilgin için çok faydası oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

RaF (Recruit a friend) yapmayı unutmayın. warrior-paladin-shaman gayet iyi

RaF olayını bilmiyordum uyardığın iyi oldu arkadaşım teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.