Şimdi Ara

Tam 4 yıl geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tam 4 yıl geçti. Ayrıldık. İlk 1 sene çok zordu. Sürekli ağlıyordum, dayanamıyordum o her aklıma geldiğinde parmaklarım karıncalanıyordu. Kalbime bir şeyler batıyordu sanki. Evet çok saçma gelecek ama fiziksel olarak hissediyordum bedenime vuruyordu nasıl olabilirdi ki bu?. Ve o yıl intihar düşünceleri içinde geçti. Yapmayı çok istedim bir kere denedim başarısız oldum. Sanırım yavaş yavaş azaldı duygularım ya da sadece alıştım. Ama şu son aylarda öyle bir arttı ki ona karşı hissettiğim duygularım, tekrardan sürekli rüyalarıma giriyor, kalktığımda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bugün yine rüyamda gördüm. Çok garipti mutluyduk. Ama kalkınca öyle kötü oluyor ki. Öyle bir hayal kırıklığına uğruyorum ki, o gün hiç bir şey yapasım gelmiyor. Bugün mesela hiç bir yaşam enerjim yok. Yapmak istediğim herhangi bir şey yok. Onu rüyamda gördükten sonra bugün beni mutlu edecek hiç bir şey yok. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sadece çok üzülüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Aygırı -- 18 Mayıs 2020; 11:8:18 >
  • burada bir aygır dayanışması görüyorum
  • unut diyeceğim ama unut demek kolay unutmak zor. ilk önce psikolojik destek al, sonra kendine hobi bul. Mesela müzik aleti çalmayı öğren. Beynine onu düşünmek için fırsat verme, birşeylerle oyalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Aygırı

-
    cidden arkadaşa cok guzel yardimci oldun tebrikler... yani su yazdigini bir oku da oyle yaz akli fesat midesiz herif herkes sen degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni birisiyle birlikte olmayı denedin mi ?
  • çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    gerçekler acıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Aygırı

-
    İşin kötü yanı o da kimseyle birlikte olmadı. Hayatında kimse olmadı onun da. Benim de kimse olmadı. İstemedim. Çok güzel kızlar da çıktı karşıma ama denemedim bile. Bilmiyorum. Of çok karışık. “Ya çok pozitif düşünüyorsun” diyebilirsiniz ama sanki beni bekliyormuş gibi hissediyorum. Belki salaklık yapıyorum ama hayatında şu ana kadar onun da kimse olmayınca insan ister istemez bu duygulara kapılıyor. Çok sevdim be üstadlar. Yani anlatamam ve hala seviyorum ki bu sevgim hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorum. Her insanın yaşadığı kendine büyük gelir ama o kadar yıl geçti bir gün bile onu düşünmeden geçen zamanım olmadı.

Dün sabaha kadar uyuyamadım. Bu başlığı açıp içimi rahatlatmaktı belki hislerim. Sonrasında da uyku hapı atıp yatakta dönüp durdum uyuyana kadar. Uyuduğum ana kadar onu düşündüm. Onu düşünerek uyumayı seviyorum. Ama rüyamda onunla mutlu bir şekilde karşılaşmayı sevmiyorum sadece. Çünkü uyandığımda gerçeklerle yüzleşince çok ağır geliyor uzun bir süre atamıyorum hafızamdan.

Kafanızı şişirdiysem kusuruma bakmayın sadece biraz rahatlamak istiyorum.

• Rüyalarına girme sebebi hala bilinç altında olması hocam bi şekilde duyguların devam ediyor yani. Ya ben sana zaman bırak , unut gitsin gibi tavsiyeler veremem çünkü böyle işlemiyor işler. Ama şu biraz seni teselli edebilir bunu herkes yaşıyor, yaşadı. Arkadaşların , şuan bu forumda olanlar ne bileyim gezegen üzerinde her insan bu duyguları yaşayıp bu acıları cekiyor elden birşey gelmez yapacak birşey yok. Tek çare onu sana unutturacak birinin hayallerine girmesi lazım çıkmaz diyosun ama çıkıyo işte o kişi umarım çıkar seninde karşına mutlu olursun.
  • Ne duruyorsunuz ki? Ne olursa olsun ona gidin. Diyeceğim tek şey bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nasıl ne şekilde ayrıldınız ve ya yaşlarınız filan ney bilmiyorum ama eğer senden sonra 4 yıl boyunca kimseyle birlikte olmadığına eminsen hala şansın var kullan bence
  • 4 sene içerisinde herhangi bir konuşma oldu mu? Tekrar ilişki hakkında bir taraf açıldı mı? Bir de ayrılma sebebiniz neydi?

• Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum , ve yapabileceğin bir şey daha var : Dua et , ve kızla konuş gerçekleri anlat ona göre karar verin .

• Su Aygırı kullanıcısına yanıt
    Acı ama doğru konuşmuş. Bende düşündükçe be malmışım diyorum.

• https://youtu.be/brC3VjM6WnQ

Aşk acısı fiziksel bir acıymış :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.