Şimdi Ara

2 Yıl Aradan Sonra SROya Tekrar Başlıyorum Karakter Yapılandırmasına Karar Veremedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar 2 Yıl Önce SROyu Bırakmıştım Şimdi Yeniden Başlamayı Düşünüyorum Neci Kassam Karar Veremedim...

aklımda full int light+cold+bicheon var hem hızlı kasar hemde zevkli olur die düşünüyorum
    aslında daggert+bard ı düşünmüyode değilim

sp sıkıntısı çekmeyim biraz sp kasayım diorum ama o yaş gibi kolay ve pek sp sıkıntısı çekmiyeceğil yapılandırma ne olmalı sizce arkadaşlar?

max lvl 70 zamanında glavier kasmıştım ve nuler kasmıştım
    max lvl 80 zamanıda galvier kasmıştım
    max lvl 90 zamanı full str fire+ligh+bow kasmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 25 Kasım 2010; 17:21:06 >

• Glavier'in tadını almışsın sen.Bence tekrar glavier kas.Kasması zevkli.Sağlam olursan pvp'de keyifli
  • Dagger / bard çok nazik olur yani zayıf kalır.
    Cold / Light / Blade gzl tercih bence. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

Dagger / bard çok nazik olur yani zayıf kalır.
    Cold / Light / Blade gzl tercih bence. . .

STR Cold/Light/Blade Kasamam

Full int Cold/Light/Swort kasmayı düşünüyorum
  • Bende onu dmk istedim hocam. str blade demek istesem Fİre kesin derdm ^^

yani int blade dmk istedim.
  • kardes ona buna bakma beni dinle. Şu charlar arasında secim yap gerisi yalan.

Wiz-Bard
    Warrior-xBow
    Warrior-Cleric

3 secenek sundum çünkü sana kalmıs zevk meselesi. Uniq ve dmge tutkunu isen wiz-bard ac.

Patylerde lider olmak ve ihtiyac duyulan birisi olmak istiyosan ve uniq kesmek istiyorsan warrior-xbow ac. Warrior ile hem sağlam olursun. Uniq konusunda ise eline iyi bir yüksek critli crossbow alırsın hp den alıp ataga vrdiğin sürece yüksek dmg'ler atarsın critler ile birlikte.
    Yine party charı ve vslerde yıkılmz bi char ypılandırmak istiyorsan warrior-cleric ideal.

Chines charlar eular varken ölü gibi bence. Sadece Blade char kasabilirsin onda da arkana warrior ve cleric buffları alırsan asla yıkamzlar.
    Karar senin

• quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

kardes ona buna bakma beni dinle. Şu charlar arasında secim yap gerisi yalan.

Wiz-Bard
    Warrior-xBow
    Warrior-Cleric

3 secenek sundum çünkü sana kalmıs zevk meselesi. Uniq ve dmge tutkunu isen wiz-bard ac.

Patylerde lider olmak ve ihtiyac duyulan birisi olmak istiyosan ve uniq kesmek istiyorsan warrior-xbow ac. Warrior ile hem sağlam olursun. Uniq konusunda ise eline iyi bir yüksek critli crossbow alırsın hp den alıp ataga vrdiğin sürece yüksek dmg'ler atarsın critler ile birlikte.
    Yine party charı ve vslerde yıkılmz bi char ypılandırmak istiyorsan warrior-cleric ideal.

Chines charlar eular varken ölü gibi bence. Sadece Blade char kasabilirsin onda da arkana warrior ve cleric buffları alırsan asla yıkamzlar.
    Karar senin

hocam az sp tüketen bir char istiyorum wiz+bard biraz fazl spye ihtiyaç duyuyor die biliyorum. warrior+xbow ve warrior + cleric biraz geç kasılır galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rogue / cleric en iyi pvp charı bence.
    110lvl sattım full novaydı. alan çok memnun kesebilen char sayısı max 5 koca serverda.
  • Bence Cold Fire Bicheon Full str 3m kadar kasabilirsen sp yi imkaanın varsa baba karakter olur öyle çok bi item falanda değil çok gerekli(değil dediysek nova+10 la kapışamazsın :D)

Çin her zaman üstün ırk unutma light dan kazancın ne olur senin hız alırsın %100 scroll zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 27 Kasım 2010; 16:31:07 >
  • quote:

Wiz-Bard
    Warrior-xBow
    Warrior-Cleric

Karar senin

işte bu zihniyet bitirdi çin çarları senin gibi kafa yapısına sahip oyuncular yuzunden adam gibi pvp yapılamaz oldu hemen wiz ac başka char yok böle böle tum oyun wizard tan oluşçak bunumu istiyorsunuz herkes wizard olunca ne olucak buyuculer şehrimi kurucaksınız yeter be bırakın şu zihniyeti

kardeşim sana önerim avrupa gelmeden önce 70 lvl sınırını görmüş biri olarak çinden vazgeçme çin charları ezdirme ya glavier aç yada tadını almışsın bence int spear aç cold light bide iyi item dizdinmi şahane char yada int bowmen öneririm bow skilleri resmen çoşuyor int bowmen arkadaşım var warriora kök söktürüyor iktirme ile birde int olunca str chara karşı yuksek dmg harika oluyor ice wall aç içinden saldır bowcusun menzilin uzun str ler gelene kadar yanına zaten sağlam dmg vurursun geldiklerindede ilk vuruşları hatta belki 2 ci vuruşları ice walla denk gelicek sende son vuruşlarla işini bitirir bitmiyorsada ittirirsin pvp lerde kralııgın bilmem kaç bin dmg vuran wizardlar değilde adam gibi oynamayı bilen ler oldugunu bazı geri kafalılara anlatırsın

• rogue_warlock geleceğin charı
  • helios da karşılaştım rogue warlock a ama iyi oynayamıodu two handed clerc le yatırıodum onu 5[ben]-1 yapmıştm pvp de ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

quote:

Wiz-Bard
    Warrior-xBow
    Warrior-Cleric

Karar senin

işte bu zihniyet bitirdi çin çarları senin gibi kafa yapısına sahip oyuncular yuzunden adam gibi pvp yapılamaz oldu hemen wiz ac başka char yok böle böle tum oyun wizard tan oluşçak bunumu istiyorsunuz herkes wizard olunca ne olucak buyuculer şehrimi kurucaksınız yeter be bırakın şu zihniyeti

kardeşim sana önerim avrupa gelmeden önce 70 lvl sınırını görmüş biri olarak çinden vazgeçme çin charları ezdirme ya glavier aç yada tadını almışsın bence int spear aç cold light bide iyi item dizdinmi şahane char yada int bowmen öneririm bow skilleri resmen çoşuyor int bowmen arkadaşım var warriora kök söktürüyor iktirme ile birde int olunca str chara karşı yuksek dmg harika oluyor ice wall aç içinden saldır bowcusun menzilin uzun str ler gelene kadar yanına zaten sağlam dmg vurursun geldiklerindede ilk vuruşları hatta belki 2 ci vuruşları ice walla denk gelicek sende son vuruşlarla işini bitirir bitmiyorsada ittirirsin pvp lerde kralııgın bilmem kaç bin dmg vuran wizardlar değilde adam gibi oynamayı bilen ler oldugunu bazı geri kafalılara anlatırsın

oyun artık çığırından çıkmıs eğer oyundan artık gercekten zevk almak istiyorsan dediklerimi önemseyeceksn. Chines charlar her zaman için güzeldir yeri ayrıdır ama o kadar eu nun içinde varlık bile gösteremiyorsun bunun için eu char açmak artık farz oldu. Ben oyunu bırakalı 2 yıldan fazla oldu belki ama arada oynayan arkadaslarmdan takıp ediyorum ve chines charların durumunu görüyorum. Eu forever.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.