Şimdi Ara

2 YIL ÇALIŞARAK SIFIRDAN ODTÜ BİLGİSAYAR MÜH. KAZANILIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz mezun senemde de tembellik yaparak kötü bir sıralama yaptım, ankarada iyi bir liseye girmeme rağmen (son teog puanı 480) sınavlardan kopya ve son gün çalışarak geçtim yani temelim zayıf.

Bu yıl ailemin yanında bir bölüme yerleşip sınava tekrar hazırlanmak istiyorum, yaş konusunda sıkıntım yok.

Şimdi matematik-geometri ve fen derslerinde düşük netler yapan birisi 2 yılda fulleyecek seviyeye gelebilir mi merak ediyorum ? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? (Obp: 75)

Not: Üniversitedeyken hazırlanmak zor olur diyenler için söyleyim üniversite derslerine hiç önem vermem büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 4 Ağustos 2018; 0:14:47 >

• up
  • yardım...
  • Tabiki gelebilirsin sadece kararlı ve azimli olman gerekiyor bence temelin iyi degilse simdiden basla derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up2
  • bende 2 yıl ara verdim bu sene fen bilimlerine yazılım 1 sene hardcore gireceğim benimde hedef yaz. müh. hadi bakalım ne olacak
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Fen bilimleri kaca kaydoldunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: labittimla

Tabiki gelebilirsin sadece kararlı ve azimli olman gerekiyor bence temelin iyi degilse simdiden basla derim
    sağolun hocam. eylülde matematik ve geometriyle başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

Alıntıları Göster
    Kazanmak istiyorsan eylül falan yok hemen başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

Alıntıları Göster
    Hocam şimdiden başla erteleme yapma, bu tek tavsiyem.
  • olur niye olmasin. hamda ilk 100 bile gelebilir 2 yil cok uzun bir sure. biraz da sana bagli

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Hocam şimdiden başla erteleme yapma, bu tek tavsiyem.

Alıntıları Göster
    hocam haklısınız zaten şu 2 yılda başıma ne geldiyse erteleme hastalığından geldi. ama şuan istesemde başlayamam, aileme açıklayamam durumu çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekko01

olur niye olmasin. hamda ilk 100 bile gelebilir 2 yil cok uzun bir sure. biraz da sana bagli
    inşallah hocam teşekkürler
  • UP3
  • Dgs gir kanka mat-1 in iyidir zaten senin dgs ye meslek liseliler girdigi için zorlanmassın , ayriyetten mat-2 kasarsın 4 yıllık ta sıkıntı çekmemek için . Bu da bi fikir yani aklında bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Dgs gir kanka mat-1 in iyidir zaten senin dgs ye meslek liseliler girdigi için zorlanmassın , ayriyetten mat-2 kasarsın 4 yıllık ta sıkıntı çekmemek için . Bu da bi fikir yani aklında bulunsun.
    hocam dgs düşündüm ama ailem 2 yıllık izin vermez

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 4 Ağustos 2018; 0:49:23 >
  • UPPP
  • Olabilir ama cok calisman lazim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.