askerlik bilgileri celp dönemi son yoklama tarihi 15.10.2009 grup numarası 2009/ 10 statüsü er askerlik karar maddesi 86 mezun oldugu okul teknik lise
meslegi ---------- muhtemel sevk tarihi 01/01.2013 erteleme bitim tarihi 31/12/2012 en son erteleme sebebi 36.madde böyle bir kagıt verdiler arkadaşlar şu anda tecilli bozdurmak istiyom hemen askere alırlarmı aralıkda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
askerlik şubene git erken sevk verip subatta gitmek istiyorum de %90 yollarlar. Subattan once dusunme tren kaçtı :S
son yoklamam yapılmış şu anda ordaki memur hazırlıklı gel dedi 2 güne askersin
arkadaşlar bilgisi olan yokmu devre kaybımı alcaklar beniiii yardım
Kardes Tecılın Zamanları Var ...Kımse s... Gıt Demesın Bana Gelecek Sene Bu Zaman Gıtceksın Askere Buraya Yazdım 2010/4 tertıp abooooooo boyle bır tertıp var mı dıcem sana torunnnnnnnn torunnnnnnnnnnnn otmez olur borun...
Bugun tecilimiz bozdurdum.Bulunduğum ılce ağustosta gönderecek okulumu dondurmak için askerlik durum kağıdı aldım kağıtta celp dönemi 2010 şubat yazıyor eken gitmek istediğimi söylemiştim şube kalabalıktı tam öğrenemedim inşallah şubatta giderim ya
ASKERLİK BİLGİLERİ
CELP DÖNEMİ : 2010 ŞUBAT SON YOKLAMA TARİHİ : 27.08.2009 MUHTEMEL SEVK TARİHİ : 21.02.2010