Bildirim
2 YILI GEÇKİNDİR KULLANDIĞIM VAIO NUN ISINMA DEĞERLERİ(RESİMLi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıkıntı yok 50-55 dereceler dizüstü için oldukça normal. termal macun yenilemesi ve fanların temizlenmesiyle 45-50 arasına düşmesi muhtemel. -
quote:
Orijinalden alıntı: kittyhunter
sıkıntı yok 50-55 dereceler dizüstü için oldukça normal. termal macun yenilemesi ve fanların temizlenmesiyle 45-50 arasına düşmesi muhtemel.
o zaman bakım yaptırmak en iyisi? -
yılda 1-2 kere temizleyip macunlamak iyidir. bilgisayarcıya vermek yerine bilen bir arkadaşnızdan yardım alın veya araştırarak öğrenin. temizliğini eğlenerek yaparsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: kittyhunter
yılda 1-2 kere temizleyip macunlamak iyidir. bilgisayarcıya vermek yerine bilen bir arkadaşnızdan yardım alın veya araştırarak öğrenin. temizliğini eğlenerek yaparsınız.
Hocam ets2 oynarken 90° geçtiği oluyo, normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bilgisayarda i7 haswell var . İlk aldığımda sağlam oyunlarda sıcaklık 100'lere yaklaşıyordu işlemcide ama ekran kartı falan gayet normal 70'lerde seyrediyordu . Herneyse internette bayağı araştırdım sonunda sorunun turbo boosttan kaynaklandığını öğrendim . Turbo boost'u kapatmak için program indirdim . Kapalı olunca en fazla 3-4 fps farkediyor işlemci sıcaklığıda Simcity ,Diablo 3 te falan 72yi nadir geçiyor şuan . Gayet mutluyum benim laptop kadar ince kasada i7 ve harici ekran kartına rağmen bu kadar az ısınması bayağı güzel. Normal kullanımda kapatmıyorum ama ısınmıyor zaten 45-50 arası turbo boost açıkken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 29 Ağustos 2014; 17:09:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: celaldk
Benim bilgisayarda i7 haswell var . İlk aldığımda sağlam oyunlarda sıcaklık 100'lere yaklaşıyordu işlemcide ama ekran kartı falan gayet normal 70'lerde seyrediyordu . Herneyse internette bayağı araştırdım sonunda sorunun turbo boosttan kaynaklandığını öğrendim . Turbo boost'u kapatmak için program indirdim . Kapalı olunca en fazla 3-4 fps farkediyor işlemci sıcaklığıda Simcity ,Diablo 3 te falan 72yi nadir geçiyor şuan . Gayet mutluyum benim laptop kadar ince kasada i7 ve harici ekran kartına rağmen bu kadar az ısınması bayağı güzel. Normal kullanımda kapatmıyorum ama ısınmıyor zaten 45-50 arası turbo boost açıkken.
Hocam zaten intel işlemci 100° ye geldiğinde kapanıyo otomatik olarak oyunda 2 kere başıma geldi o da masada değil koltuğun üstünde fan çıkışı hafif kapalı alttaki delikler de tamamen kapalı ondan oldu diye düşünüyorum eğer masaüstünde ise laptop kapanmıyo oyunda ama dediğim gibi 90° yi geçtiği oluyo bi bakım ve soğutucu şart galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim cihaz daha 1 aylık sayılmaz, gw2 de falan 93 dereceyi rahat görüyor. pc ısınıp kapanmıyorsa, kasa üzerinde de ellerinizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum. -
Belki programlar yanlış ölçüyordur mac os x te intelin kendi uygulaması yok ondan hatalı olabilir o değer -
Valla hocam ne yalan söyleyim ısı klavyede de hissettiriyo kendini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X