Şimdi Ara

2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyan yada mezun ne iş yapar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
64.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben mercedes'te staj görüyorum iyi performansa burda kalma hakkım var allahtan biizm abiler 3.5 milyar alıyor
  • Arkadaşlaar hepnize çok teşekkür ederim.Demekki illa 4 yıllık şart değil 2 yıllıktanda istenilince çok iyi işler yapılıyormuş.Kendimi geliştirceğime yemin ediyorum.Zaten bunu hep yapıyordum.acaba microsofta girermiyim
  • Torpilin Yoksa Bir Hiçsin!.. (İstisnalar hariç)

İstersen 4-5 Üni Bitir Yinede Düzgün Bi Yere Girebilmek İçin Bi Tanıdık Şart Maalesef!..
  • dgs veya aöf dene askerlikte olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Torpilin Yoksa Bir Hiçsin!.. (İstisnalar hariç)

İstersen 4-5 Üni Bitir Yinede Düzgün Bi Yere Girebilmek İçin Bi Tanıdık Şart Maalesef!..

kesinlikle bu ülkede işler bu şekilde yürüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

ben mercedes'te staj görüyorum iyi performansa burda kalma hakkım var allahtan biizm abiler 3.5 milyar alıyor

bende orda staj yaptım orada kalite kontrol şefi babamın arkadaşıydı istesem kalırdım ama yazın tam eziyet oluyor orası otobüs içersi 50 dereceye çıkıyor resmen yeni gelen bir adam 450ytlden başlamıştı para vermiyor hiç bence girip karartma hayatnı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkorn

quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

ben mercedes'te staj görüyorum iyi performansa burda kalma hakkım var allahtan biizm abiler 3.5 milyar alıyor

bende orda staj yaptım orada kalite kontrol şefi babamın arkadaşıydı istesem kalırdım ama yazın tam eziyet oluyor orası otobüs içersi 50 dereceye çıkıyor resmen yeni gelen bir adam 450ytlden başlamıştı para vermiyor hiç bence girip karartma hayatnı

ben bilgi işlem'de çalışıyorum hocam orası öyle değil

• Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama okuyoruz ama iş begenmemizlik değil olay hemen tecrübe arıyorlar mecburen ilk başlarda ezileceksin. Tanıdğın varsa iyi hoş girersin hemen işe yada staj yapıcaksan orda tutunabilirsen şansın dönebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volpix

quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

mesela bilgisayar programcılığı yapabilirler.

ONU Sormuyom nerde çalışıyorlar hemen iş buluyorlarmı aylık gelirleri 2 milyar dan fazlamı gibi

yahu ne diyorsunuz siz 4 yıllık fakülteden mezunlar bırakın 2 milyarı iş bulamıyorlar. milletçe havadan uçmaya alışkınız. her yer iş kaynar ama işi beğenmeyiz. boş boş durup ayda 2 milyar maaş almak isteriz sonra işsizlik var diye yakınır dururuz. hayret bi olay.

+1

Arkadaşlar bilgisayar mühendisleri bile kolay kolay iş bulamasken 2 yıllık bir meslek yüksek okulu mezununa iş kolay kolay vermezler.Ülkemizde mezun çok fazla bir şekilde bir özelliğinizin olması lazım 4 yıllık mezunlar iş bulmada biraz önde ama çok çalışmakla bu açık yüksekokul öğrencileri tarafından kapatılabilir.

2 milyar da biraz hayal olur.

• ya.Eğer kendimi geliştirrsem ve bunları refarans olarak göstersem internet sitemden yaptığım progrmları trial olarak satarsam.Ve bir msdc sertifikası çakarsam.Birde 2 yıllığı bitirince hemen iş başvurusuna gidersem yetenklerimi gösterirsem

dipnot:profosyonel değilim.AMa ALLAHIN izniyle olucam

dipnot2:Valla şöyle diyim bizim sınıfta daha upload kelimesinin anlamını bile bilmeyen var.Girdiği forumun vbulletinmi-smf mi olduğunu bilen yok.Hemde bu insanlar 5 6 yıldır bilgisayar kullanıyorlar.Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Ready -- 10 Aralık 2007; 16:38:27 >

• Ben Yazılım veya Kimya secmeyi dusunuyorum. Simdi arkadaslar bir sey soracagım uni bitirmiş olanlara! Matematik cok gerekiyor mu? 1. yazılıdan 07, ikinciden 03 aldım da...

Eger gerekiyorsa Kimya' ya yonelicem...
  • Zaten iş bulamazsam babamın yanında çalışacağım. Para durumum iyi olursa ufaktan galericilik yaprım. Arabaları sevdiğim için eziyetine de katlanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

mesela bilgisayar programcılığı yapabilirler.

• + 4 yıllık bile okusan çevren geniş olmadıkça zor iş bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

git ameriikaya bir iş kur aylık 5000$ al yaşa hayatını

hocam bunu detaylı bir anlatırmısın.Ben tek başıma ne yaparım orlarda evi var-işi var iş nasıl kucam.Ve orada yaşama izni nasıl olcak ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeroOfWorld

Ben Yazılım veya Kimya secmeyi dusunuyorum. Simdi arkadaslar bir sey soracagım uni bitirmiş olanlara! Matematik cok gerekiyor mu? 1. yazılıdan 07, ikinciden 03 aldım da...

Sen düz lise mezunu musun?Eğer meslek lisesi öğrencisi değilsen 2 yıllıklara girmen zor çünkü aobp puanın düşürülecek ayrıca önce meslek liseliler girecek yer kalırsa puanla lise mezunları alınacak.Ayrıca dediğin bölümler sayısal-1 puanıyla alıyor matematik ve fen derslerini yapman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Ben Yazılım veya Kimya secmeyi dusunuyorum. Simdi arkadaslar bir sey soracagım uni bitirmiş olanlara! Matematik cok gerekiyor mu? 1. yazılıdan 07, ikinciden 03 aldım da...

Sen düz lise mezunu musun?Eğer meslek lisesi öğrencisi değilsen 2 yıllıklara girmen zor çünkü aobp puanın düşürülecek ayrıca önce meslek liseliler girecek yer kalırsa puanla lise mezunları alınacak.Ayrıca dediğin bölümler sayısal-1 puanıyla alıyor matematik ve fen derslerini yapman lazım.

Dostum Anadolu Lisesi' nde okuyorum da Yazılım icin matematik cok gerekiyor mu diye sordum. Yani matematikle ilgili sorunum var da...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Dostum Anadolu Lisesi' nde okuyorum da Yazılım icin matematik cok gerekiyor mu diye sordum. Yani matematikle ilgili sorunum var da...

Yazılımın temeli matematik zaten. 11010110101011 gibi birşeyler yazıyorsun o sana program oluyor... Acayip birşey bu iş...

• Yaf modular aritmetik ve algoritma kolay ben diger abuk sabuk matematik konularından korkuyorum. Eger isterlerse diye. Ama Kimya mı tercih etsem diye dusunuyorum matematikten iki yazılının ortalaması %05.
  • quote:

Yaf modular aritmetik ve algoritma kolay ben diger abuk sabuk matematik konularından korkuyorum. Eger isterlerse diye. Ama Kimya mı tercih etsem diye dusunuyorum matematikten iki yazılının ortalaması %05.

Matematik bütün sayısal bölümlerde var. Türev, integral, dif. denklemler zartlar zurtlar. Bunlardan kaçışın yok. Ben 4 senelik okuyorum. Meslek lisesi mezunuyum. Matematik altyapım olmadığı için burada gördüğüm matematikten hiçbir bok anlamıyorum. 3. senem okulda Mat-1, Mat-2, Mat-3 hepsinden kaldım. İki seneliktede büyük ihtimal gösterirler herhalde...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.