Bu sene sayısal 85k yaptım ama saçma sapan bı yer geldi. Devlete atanıp bazı teknisyenlerin 20 bin TL aldığını öğrendim. 4 yıl okul okumaktansa bu daha mantıklı geliyor. Ama bu konularda bilgim yok. |
2 yıllık bölüm önerisi?
-
-
Saçmalama 85k yaptıysan inşaat mühendisliği bakımından çok iyi üniversiteler var en kötü myp ile yatay geçiş yaparsın.
bknz : ytü inşaat müh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scientistofcomputer -- 21 Ağustos 2022; 21:6:49 > -
İnşaat mühendisi olup napicam ki ? İnşaat sektörü battı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EF684BB6 -- 22 Ağustos 2022; 1:26:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Krdsm sıralaması bölüme göre çok düşük bakma sen ekonomi hep böyle mi gidecek? sağlam bir üniversitede oku eğer ilgin varsa
-
Hacettepe inşaat da tutuyor bana hocam. Belki olur heralde ya YTÜ değil de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsi fikrim bu şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Yani bakıyorum son zamanlarda İnşaat Mühendisliğini maden,jeoloji,fizik falan klasmanında tutuyorlar şaşırıyorum yani bu bölüm nasıl fizik mühendisliğinden düşük olur inanamıyorum o kadar da kötü değil onu demek istiyorum yani 2 yıllık bir bölümü tercih etmek çok saçma iyi bir üniversitede inşaat okumak daha iyidir diye tahmin ediyorum.
-
2 YILLIK BÖLÜMLERİN BİR KISMI ATATÜRK AÖF DE DE VAR ÖNCE ÜNİVERSİTE YE KAYIT OLMANIZ ŞART 2.ÜNİVERSİTE HAKKINIZ VAR SÜREKLİ SINAVA GİRMENİN BİR FAYDASI YOK.
-
SINAVA girmicem ki merkezi yatay geçişle geçmeyi düşünmüştüm
-
MERKEZİ EK 1 BAŞVURULARI ÇOKTAN BİTTİ SONUÇLAR AÇIKLANACAK.
-
ben de bu sene yeni kazandım zaten. seneye myg yapmayı düşünüyorum
-
2,üniversite hakkınız da var. unutmayın.
-
onu zaten okuyacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X