Bildirim
2 yıllık Elektrik bölümü mezunuyun AÖF Öğrecisiyim Mühendislik okumak istiyorum!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yanlis anlamadiysam 2 yillik onlisans mezunusun. Bu durumda okumaya devam etmek icin 2 sansin var. Ya dikey gecis sinavi, ya da öss (simdiki ismini bilmiyorum, sanirim 2 asamali yapiliyor ve ismi degisti)
Bende onlisans mezunuydum. Dgs ile lisans programina yerlestim. Direkt 2.siniftan baslattilar. Dgs secenegine yonelmeni oneririm.
Edit; ozel univ okuma sansin varsa gozu kapali dgs diyorum. Cunku devlet univlerine nazaran, ozel univler daha dusuk puanlarla ogrenci alimlarini yapiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 21 Şubat 2013; 12:24:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DGS ile geçebilirsin hocam. Ben İTÜ'de okuyorum aynı senin gibi elektrik bölümü mezunu biriyle tanıştım havuz derslerinden birinde, elektrik mühendisliğine tamamlıyordu. -
Geç olacak ama cevap verebilirseniz sevinirim.
-Şu aşamalardan sonra neler oldu neler yapabildiniz sormak isterim?
üniversite arayışındayım da araştırıyorum her şeyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X