Şimdi Ara

2 Yıllık geçiş hakkında acillll !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin kafayı yicem kimseden bi cevap bulamıyorum ben 2 yıllık üniversiteye gitmek istiyorum Orta Öğretim Başarı Puanım 383,55 Bölümüm Elektrik/Elektronik 4 tane tercih yaptım sırasıyla

1.İstanbul Üniversitesi 2 yıllık Uçak teknelojisi Geçen sene en düşük 268,088 puanla almış
    2.Ege Üniversitesi 2 yıllık Uçak teknelojisi Geçen sene en düşük 326,326 puanla almış
    3.Eskişehir Anadolu Üniversitesi 2 yıllık Uçak teknelojisi Geçen sene en düşük 142,250 puanla almış
    4.İstanbul üniversitesi 2yıllık Elektronik haberleşme Geçen sene en düşük 442,516 puanla almış

Bu bölümlere girme şansım nedir ve eğer hiç biri tutmassa 2 yıllık hakkım seneyede devam edermi bu sene mezun oldum

Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum

• Dostum yazdigin bolumlere sinavsiz gecis hakkin varsa eger puanla almasi seni ilgilendirmiyor direk gecis hakkin var cunku,oturdugun yerdeki unvleri tercih ettiysen meteb bolgesinde oldugun icin yerlesme ihtimalin cok yuksek bidaki senede gecis hakkinin olup olmiycagini soyliyemem cunku sistem surekli degisiyo onun bi garantisi yok ama sen iki yillik bolumlerden direk gecis hakkin olan yerleri yazmaya bak gecia hakkin olmiyan bolumlere yerlesmen cok zor yer kalmiyabilir.Osym nin sitesinden gecis hakkin olan yerlere bak ona gore yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Dostum yazdigin bolumlere sinavsiz gecis hakkin varsa eger puanla almasi seni ilgilendirmiyor direk gecis hakkin var cunku,oturdugun yerdeki unvleri tercih ettiysen meteb bolgesinde oldugun icin yerlesme ihtimalin cok yuksek bidaki senede gecis hakkinin olup olmiycagini soyliyemem cunku sistem surekli degisiyo onun bi garantisi yok ama sen iki yillik bolumlerden direk gecis hakkin olan yerleri yazmaya bak gecia hakkin olmiyan bolumlere yerlesmen cok zor yer kalmiyabilir.Osym nin sitesinden gecis hakkin olan yerlere bak ona gore yaz

Cevap için teşekkür ederim ama benim o bölümlere geçiş hakkım var ama hepsi OBP ile alınıyor istanbulda oturuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.