N95 8gb kullanıcısıydım. sonra daha iphone u kimseler bilmezken bir arkadaşta gördüm elime aldım aleti, o hız, o internette gezinme zevki, o dokunmatik ekrana hayran kalıp hemen n95 8gb yi verip, iphone edindim kendime. iyikide yaptım çünkü n95 8gb yavaş bir telefondu.
İlk defa dokunmatik ekranı iphone da kullandım ve hayran kaldım. İphone haricindeki telefonlar çok garibime gider oldu. çünkü dokunmatik olmayınca tuşlarla ilerlemesi artık cok sıradan zevksiz ve zahmetli geliyordu
Arkadaşım 5800xm aldı dokunmatik. Hani dedim iphone 2g nin hoparlor sesi az (tek şikayetim bu) belki ondan alırım bakıyım der demez elime aldım ve o da ne ; iğrenç bir dokunmatiği vardı , basmatik daha dogrusu. direk bıraktım telefonu. iphone'a yeni program yeni oyunlar yükleyince daha da kullanma şevkim artmıştı.
2 yıl olmuş iphone kullanalı. Ben aldıgım bir telefonu en fazla 6ay kullanırdım, burdan anlayabilirsiniz ne kadar cok sevdigimi iphone'u.
2 gündür satsam hangi nokia yı alırım diye araştırma yaptım. Nokia'nın olumsuz yorumları hep gözüme çarptı ; telefon yavaşlama kitlenme sorunları, symbian ölmüştü artık azalan destek yazılım oyunlar, bıktıran klasik nokia menüsü ve multitouch olmayışı yüzünden hepsinden sogudum
şimdi iphone 4yi bekliyorum. nokia 5110 la başlayan , nokia sevdam 2 yıl önce son buldu yani. ha ama nokia işletim sistemini değiştirecekmiş güzel bir telefon yaparsa onada geçebilirim ama iphone 4g de artık ciddi değişiklik yapılacak söylentileri var. 2010 yazında göreceğiz artık..
Bendede N95 8gb vardı güzel telefondu ama klasına yakışmayacak sorunları yüzünden (soyulma,kızak problemleri) 2-3 ay kullanıp sattım,sonra 2g 16 gb modelini aldım jb yapılmış ve full uygulama yüklüydü o dönemde günde 100-150 sms yolladığım halde hiç zorluk çekmeden kullandım ancak ! İtunes ile uğraşmaktan bıktığım için 1 ay kullanıp sattım. Biraz pişman oldum ama esas göz koyduğum model olan N82'nin fiyatı birden düşünce hemen sıfırından alıp kullanmaya başladım yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum,sanırım 2 yıl daha kullanırım sonra ne olur bilemem
bende de 2g var değiştireyim diyorum ama piyasada aklıma yatan tel yok:) şu an htc hd2'yi incelemeye aldım
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
bende de 2g var değiştireyim diyorum ama piyasada aklıma yatan tel yok:) şu an htc hd2'yi incelemeye aldım
aynen bende, sadece Windows Mobile oluşu biraz kafamı karıştırıyor.
bende 2 ay önce iphone aldım.bakalım 2 yıl kullanabilecekmiyim