Öncelikle selamlar, ben 20 yaşındayım ve meslek lisesi mezunuyum. 9. Sınıfta talihsizlikten dolayı sınıf tekrarı yaptım ve de mezuna kaldım. O yüzden yaşım geçti artık bir üniversiteye girmeyi planlıyorum. Sayısal girip ne hikmetse sözel çıktım, 4 yıllık sayısal tutturamadım.
Benim sorum şudur (Lütfen konu hakkında bilgisi olmayan dalga geçme, troll vs. amaçlı gelen olacaksa hiç yazmasın bu kişiler, teşekkür ederim. )
Ben meslek lisesinde bilgisayar bölümünden ağ işletmenliği dalından mezun oldum. Bilgisayara ve elektroniğe ilgim var lakin bilgisayar üzerinden devam etmek istemiyorum. Üniversite kayıtlarına az bir zaman kaldı. 2 yıllık tercihler arasında ne seçmem gerektiğine karar veremiyorum. Gerçekten yapmayı düşündüğüm meslekler şunlar:
-Bilgisayar programcılığı(son çare ( gözlerimden ameliyatlıyım 7/24 ekran başında olacak kadar durabileceğimi sanmıyorum) -Mekatronik ( Bu bölüm güzel ancak mezun olduktan sonra hiçbir konuda tam bir bilgim olmayacağını düşünüyorum ( yanlış düşünüyor olabilirim) -Kontrol ve Otomasyon Tek. -Elektronik -Biyomedikal ( çok severek yapacağımı düşünmüyorum iş imkanı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir) -Makine
Hangisi olursa olsun DGS ile 4 yıla tamamlamayı hedefliyorum (matematiğim çok kötü değil hatta DGS sınavı için iyi düzeyde matematiğim var bu yıl kazanamayışımın sebebi fen bilimleri eksikliğim.)
Bu yukarıda ki bölümler hakkında fikri olan yardımcı olabilecek kardeşlerim, abilerim, ablalarım var ise yorumda kendini belli ederse çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.