Arkadaşlar sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum . ben 2 senelik istanbul dışında bir ünv gitmek istiyorum fakat hangi üniversitenin bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümünün daha iyi olduğunu tam olarak bilmiyorum sizden ist dışındaki üniversitelerden tavsiyuelerinizi ve vünv hakkında vereceğiniz bilgileri bekliyorum.Harcamalar olarakta bilgi verirseniz sevinirim(okumus olan arkadaşlar özellikle)...
valla bilgisayarla ilgili bir yer okuyacaksan öncelikle oralara meslek liseleri alınır onlardan yer kalırsa seni alırlar ona göre tercih yaparsın
ben zaten teknik lise mezunuyum orta öğretim başarı puanım 93 küsür bu görebildiğim kadarıyla 2 ünv yani yıldız teknik ve maramara ünv dışındakilere yeterli oluyo benim sormak istediğim ist dışında beğenilen sıralamada yüksek ünv ler bu bölümle ilgili
bende elektronik okudum bu sene mezun oldum marmara çok iyi diye biliyorum herkes oraya git dedi istanbuldaysan git bence ayrıca hangi bölgede okuduysan o bölgenin dışınada çıkamıyorsun bildiğim kadarıyla
marmara ve yıldız teknik ünv hariç puanım tutuyor...
ya ben anadolu teknik lise bilgisayar bölümüyüm. 2 yıllık meslek yüksekokuluna okul notlarıyla mı girilio.yoksa öss de barajı aşanlarmı.yoksa tüm sınıf mı?
okuldan gelen puanınla giriyorsun baraj filan önemli değil
ya ben anadolu teknik lise bilgisayar bölümüyüm. 2 yıllık meslek yüksekokuluna okul notlarıyla mı girilio.yoksa öss de barajı aşanlarmı.yoksa tüm sınıf mı?
158 aldım sayısal istesem girebiliyorum ama 5. seneyi okuyacam puanımı yükseltmek için ..
serkan_13 sanda tavsiyem 2 yıllık en iyisi Balıkesir araştırdım ben hepsini .. yinede sen bilirsin .. 2 yıllık dogru tercih !!
2 YILLK OKURSAM BİDE 2 YILLIK AÇIKÖGRETİM OKURSAM AYNI BÖLÜM 4 YILLIK DİPLOMA ALABİLİRMİYİM ? BİDE ASKERLİKTE FAYDASI OLUR MU ?KISA DÖNEM İÇİN ?
off yani karne notları önemli.ben şimdi hazırlık okudum.onun notları çok iyidi ortalama 4.00 ın üstündeydi.ama hazırlık notları önemsizmiş.
1.sınıfın ortalaması 3.46 biraz düşük oldu önümde 7-8 kişi var.
2. sınıfa geçtim. o 2 yıllıklara girebilmek için sınıfta ilk kaça girmek gerek.
benim hedefim 4 yıllıklarda yinede ortada kalmamak için bunu garantilemem lasım
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_h_fb
off yani karne notları önemli.ben şimdi hazırlık okudum.onun notları çok iyidi ortalama 4.00 ın üstündeydi.ama hazırlık notları önemsizmiş.
bi de ankarada hangii yüksekokullar var bilgisayar için.
quote:
2 YILLIKLARA GİRMEN İÇİN KİMSEYLE YARIŞMAN GEREKMİYOR KARDEŞİM ZATEN SENİ İLK OLARAK TERCİH EDİYOR 2 YILLIKLAR ANLADIN MI_AMA AOBP PUANIM YÜKSEK OLSUN DİYOSAN ZATEN ÇALIŞMAN GEREK ORTALAMAN 4 ÜN ÜZERİNDE OLURSA 80 İN ÜZERİNDE BELKİDE 90 IN ÜZERİNDE PUAN ALABİLİRSİN.
quote:
Orjinalden alıntı: TECH-TR
quote:
2 YILLIKLARA GİRMEN İÇİN KİMSEYLE YARIŞMAN GEREKMİYOR KARDEŞİM ZATEN SENİ İLK OLARAK TERCİH EDİYOR 2 YILLIKLAR ANLADIN MI_AMA AOBP PUANIM YÜKSEK OLSUN DİYOSAN ZATEN ÇALIŞMAN GEREK ORTALAMAN 4 ÜN ÜZERİNDE OLURSA 80 İN ÜZERİNDE BELKİDE 90 IN ÜZERİNDE PUAN ALABİLİRSİN.
teşekkür ederm.
ille 2 yıllık yazacaksan sağlıkla ilgili olanları yaz anestezi -röntgen -acil diyaliz gibi çıkınca maaş artı döner 1500 alırsın
Bilkent'e gel madem...
arkadasalr suan marmara üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümündeyim..eğer anadolu teknik lisesi mezunuyseniz mutlaka 5 .seneyide okuyun ve puanını yukkseltın ..zaten 5.seneyi okuduğunuzda ilk tercihlerden oluoyorsunuz yani çoğu kişini önune gecıorsunus sınavsız gecişlerde!!!
tek Tavsiyem 5.seneyi okuyun ve işinizi garantiye alın!!!
Vakıf üniversitelerinin burslu olanlarına baktın mı? Onların eğitimi bence diğerlerine göre daha kaliteli oluyor..
bende 2 yıllık bilg tercih yapıcam tercihlerimin aarsında *balıkesir *ısparta *uludağ *edirne *hatta konya bile var bunlar rehberlik öğretmenimizin söylediğine göre türkiye genelindeki 2 yıllık bilg. en iyilermiş birde van ve sütçü imam önermişti ama onları en başta şutladık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme