Şimdi Ara

20.000 bin TL'ye kadar araç öneri (1.5 sene sonra kolay satılabilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ehliyet alalı bir kaç ay oldu ve ilk arabama sahip olmak istiyorum.Bundan dolayı önerilerinizi almak istedim.

Şunu belirtmek isterim ki alacağım aracı maksimum 1.5 sene sonra satmayı planlıyorum.Düşük modelden yüksek modele doğru elimden geldiğince bir yatırım yapma niyetindeyim :)Bundan dolayı ahım şahım araç özelliği isteğim yok.Kısaca olmasını istediğim;

-Manuel Vites
    -Klima (Biliyorsunuz havalar sıcak,soğuk havada da arabada donmak istemiyorum.:) )
    -Hidrolik direksiyon
    -Ön 2 cam otomatik olsa yeter diye düşünüyorum.
    -Aux girişli müzik seti mi teyp mi neyse artık (Genciz telefondan bi müzik açmak isterim her halukarda :) )

Bunlar olmasını istediğim bazı araçlarda olmayan özellikler.Öyle deliler gibi şu olsun bu olsun diyemem.Bütçem belirli.Bu fiyata da Volvo'da ki özellikleri isteyemem.

Ama dediğim gibi 1 sene veya en geç 1.5 seneye satacağım için o zamanda elimden kolay çıkacak bir araba istiyorum.
    Genel olarak kolay satılan araç megane 1,corolla diyorlar ama sizede sormak istedim.
    Araç yaşlı olacağı için mecburen sanayiye gidecek ancak bunu her ay değilde 3-4 ayda isteyen bir araç daha çok işimi görür.Bunu dedik diye hatayı arabada aramamakta önemli kullanımda önemli tabi. :)

Çalışıyorum ayrıca ev - iş , iş -ev rutinim çok değişmez.Ondan dolayı araba çok yıpranmaz bendeyken sanırım.E genciz dedim :) 1.5 - 2 ay da bir başka şehre gezmeye gidebilirim yolda da sıkıntı çekmek istemem.Uzun yol çekebilen araçta benim için iyi olur.
    Genellikle sedan kasalara baktım daha çok ilgimi çekti ama önereceğiniz hb kasa araç fikirlerine de açığım.
    Şimdiden teşekkürler.İyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukuan -- 21 Temmuz 2018; 17:5:14 >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Şey :) Bütçem 200 bin değil ama 20 bin :)Yanlış oldu sanırım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukuan

Şey :) Bütçem 200 bin değil ama 20 bin :)Yanlış oldu sanırım. :)
    Arkadaş sistem mesajı gibi bişey. Her konuya otomatikmen aynı mesajı yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahin al

• Moueson kullanıcısına yanıt
    sen insanların aklıyla dalga mı geçiyorsun ?

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu çok düşündüm.Alırım aslında ama.Geçen ay bir arkadaşım kazaya karıştı ve vefat etti.Araç mecazi anlamda değil tamamiyle ortadan ikiye ayrılmıştı.Ki hızlı da değil 70-80 le giderken kavşakta kamyon çarpması sonucu bu şekilde oldu.Bundan dolayı bi korkum var.
    Ama sağol yinede önerin için.
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyo o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efsane kasa corolla genç işi olsun dersen dumanlı corsa

• quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

Efsane kasa corolla genç işi olsun dersen dumanlı corsa
    Tek kapılı arabalara biraz soğuğum. :) ama corolladan devam edicem heralde. Satışıda iyi gibi duruyo.

Bide laguna 2.0 ları ve palio 1.6 gördüm. Lagunayı bilemiyorum ama paliolarda satış açısından iyi heralde. Tabi 1 senede vana sorun çıkartır mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukuan

Dalga geçiyo o zaman :)
    Öyle gibi

• Palio al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.