Şimdi Ara

20.000 Civarı Araç Önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.000 civarı bütçeyle hatchback yada sedan fark etmez. yakıt ta fark etmez. biraz sportif görünümlü araçlar onerirseniz tabi neden önerdiğinizi de yazarsanız iyi olur. En büyük takintim 4 cam elektrikli olmalı. Yaş 19 genç birinin kullanabileceği bir stili olsun. Aklimda ki birkaç model

2006 üstü focus
    mazda 3
    fiat linea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20.000 Civarı Araç Önerin konusunu başlattı (53 sn. önce, 14:53) 20.000 civarı bütçeyle hatchback yada sedan fark etmez. yakıt ta fark etmez. biraz sportif görünümlü araçlar onerirseniz tabi neden önerdiğinizi de ya... Mesaja git » Araç Km sinin önemi nedir konusunu başlattı (3 gün önce, 18:11) Yeni bir araç alıcam kafamda birçok model mevcut bir örnekle ford mondeo aracın 2003-2006 arası modellerinde km lerini 100.000 in altında yok diyebili... Mesaja git » Mondeo--C4--Linea konusunu başlattı (bir ay önce, 00:35) Mondeo 2.0 ghaia (2003 model ve üzeri) Linea 1.4 fire active plus C4 (bir alt kasa) Araçların fiyatları aşağı yukarı birbirlerine eşit. ... Mesaja git » Hangi yakıtı tercih etmeliyim konusunu başlattı (bir ay önce, 15:58) 20.000 i geçmiyecek mümkünse daha ucuz olan ve görüntüsüde fena olmayan bir araç alıcam. Araç fiyatlarına bakıyorum dizeller benzililerden yakla... Mesaja git » Aracımın yakıtı sizce ne olmalı konusunu başlattı (bir ay önce, 15:39) 20.000 i geçmiyecek mümkünse daha ucuz olan ve görüntüsüde fena olmayan bir araç alıcam. Araç fiyatlarına bakıyorum dizeller benzililerden yaklaş... Mesaja git » 20.000'e hatchback 2. el araç konusunu başlattı (2 ay önce, 10:21) Alacağım araç dizel olmalı yaşı çok sorun deil ama eski kasa olmamalı 20.000 tl yi geçmemesi lazım ve hatchback araç istiyorum.Kafamda birkaç model va... Mesaja git » Hasar Kaydı konusunu başlattı (2 ay önce, 13:59) Birçok ikinci el araçta hasar kaydı olduğu zaman aracın fiyatı düşüyor bilindiği gibi. Benim merak ettiğim hasar kaydı olunca ne olduğu ne gibi kötü y... Mesaja git » 20.000'e hatchback 2. el araç konusunu başlattı (2 ay önce, 01:23) Max 20.000 e hatchback kasa araba alıcam.Kafamda 3 model var bunlara extra sizde ekliyebilirsiniz illa bunlar olucak demiyorum. Golf(Adı yeter) ... Mesaja git »
    Maşallah senin çorbanın dibi daha şimdiden tutuvermiş,ne zaman içiyoruz?

• yaz başında arabayı alınca içeriz tabi beğenebilirsem

• JettaMK4 bak (Bora)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

quote:

Orijinalden alıntı: pislickx

quote:

quote:

yaz başında arabayı alınca içeriz tabi beğenebilirsem

he yav he firmalar sana araba beğendirebilmek için şu an haldır haldır çalışıyorlar zaten

sanane lan beğenirim begenmem sanane

lan mı? lütfen biraz seviyeli olalım burası kahvehane değil. eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa bunu nazik ve ricaminnet bir şekilde dile getiriniz. buradaki kimse sizin babanızın oğlu değil ve kimin ne olduğunu bilmeden yapıcağınız konuşmaların başınıza dert açma olasılığı yüksektir. Bu bir uyarıdır. iyi forumlar..

iyide kardeşim sen niye adamı tahrik ediyorsun ki.. adam konu açmış geliyorsun trollük yapıyorsun..

biz seninle eski dosttuk sen niye şimdi onun tarafını tutuyosun ki. zamanında marea hakkında az mı konuştuk panpa

• Konunun içine ettin aferim git şimdi kutla bunu kasicakmis bide hah

• quote:

Konunun içine ettin aferim git şimdi kutla bunu kasicakmis bide hah

hala terbiyesiz terbiyesiz konuşuyosun çok ayıp ve devam ettiriyosun ısrarla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hasta mısın arkadaş yazıp durma ya. Ben yazmam artık muhatap olamam rahatsızsın.

• quote:

foyası meydana çıkan fake konu sahibi ne yapar?
    1-babam alıcaktı yok yok kayınçom der.
    2-yaza alıcam zaten,yok yok seneye der.
    3-ehliyetim yok polis zorluk çıkarmicak babam emniyet müdürünü tanıyor der.
    4-söver.
    Neden şaşırdın ki
  • quote:

quote:

quote:

Hasta mısın arkadaş yazıp durma ya. Ben yazmam artık muhatap olamam rahatsızsın.

hala ısrarla dikkatimi çekme çabasındasınız. lütfen diyorum ben her önüme gelen insanla muhattap olan birisi değilim prensibim bu. ve sizinle de muhattap olmak istemiyorum. şimdi beni rahat bırakırmısınız? izninizle forumda konu okuycam.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

foyası meydana çıkan fake konu sahibi ne yapar?
    1-babam alıcaktı yok yok kayınçom der.
    2-yaza alıcam zaten,yok yok seneye der.
    3-ehliyetim yok polis zorluk çıkarmicak babam emniyet müdürünü tanıyor der.
    4-söver.
    Neden şaşırdın ki

aynen panpa tipik suçlu psikolojisi birini daha avladık gel şimdi başka fake konulara yelken açalım mişyın komplit

• 20 bin tl ye dün pejo 307 aldım 2006 model 1.6 benzinli ve 20 bin km de full bakımlı...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

he yav he firmalar sana araba beğendirebilmek için şu an haldır haldır çalışıyorlar zaten

lan mı? lütfen biraz seviyeli olalım burası kahvehane değil. eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa bunu nazik ve ricaminnet bir şekilde dile getiriniz. buradaki kimse sizin babanızın oğlu değil ve kimin ne olduğunu bilmeden yapıcağınız konuşmaların başınıza dert açma olasılığı yüksektir. Bu bir uyarıdır. iyi forumlar..

iyide kardeşim sen niye adamı tahrik ediyorsun ki.. adam konu açmış geliyorsun trollük yapıyorsun..

biz seninle eski dosttuk sen niye şimdi onun tarafını tutuyosun ki. zamanında marea hakkında az mı konuştuk panpa

öylemiydi alla alla hatırlayamadım kusura bakma hocam.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknohimmel

20 bin tl ye dün pejo 307 aldım 2006 model 1.6 benzinli ve 20 bin km de full bakımlı...

2006 model ve 20 binde he biraz daha yakından bak bir sıfır eksik yada başındaki 1 i eksik görmüşsün

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öylemiydi alla alla hatırlayamadım kusura bakma hocam.. :)

çok kırıldım sana panpa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknohimmel

20 bin tl ye dün pejo 307 aldım 2006 model 1.6 benzinli ve 20 bin km de full bakımlı...

2006 model ve 20 binde he biraz daha yakından bak bir sıfır eksik yada başındaki 1 i eksik görmüşsün

20.400 küsür tam olarak =)) emekli bir teyzeden aldım arabayı aile dostumuz diyelim... araba 0 km iken babam arabayı getirmişti teyzenin evinin önüne kadar geriye kalan 6 7 yılda işte tatile gitmişler arada bir işe gidilmiş genelde kapının önünde yatar pozisyonda...bakımları aksatılmadan full peugeotta yapılmış... yalnız araç bir kere debryaj yakmış =))) oda tahmin edersiniz ki acemi şöförlerin baş düşmanı =))) aslında kafamda kesinlikle peugeot yoktu.. hep toyota falan baktım hatta 0 corollaya yöneldim astra ya filan bir anda bu kadar temiz olduğunu bildiğim araç karşıma çıkınca alıverdim... yani kesinlikle ahım şahım bir araç deil fakat bugun 22 23 lira istesem şu araca kısa zamanda satılır diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.