Şimdi Ara

20.000 TL Ofis ve Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Aradığım özellikler ve kullanım amacım aşağıda ki gibidir.

Kullanım amacı :

Genellikle Photoshop, Adobe uygulamaları gibi uygulamaları kullanacağım.

Fırsat buldukça ise Valorant gibi FPS oyunları oynayacağım.

Bütçe : 20.000 TL

Çok sorun çıkartmayan beni çok uğraştırmayacak işimi rahatlıkla halledebiliceğim ileriye dönük bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Ekstra ram alma gibi işlemlerle uğraşmak istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://www.epey.com/laptop/karsilastir/784833-798627/acer-nitro-5-an515-46-r1cm_monster-abra-a5-v19-3/

Şu ikisi arasında kaldım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp nin i5 12500h lı modeli hoşuma gitti benim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt

Bende acer nitro 5 alacaktım incelemelerin alayında tamam donanım sağlam anakarta her şeyin en iyisi koyulmaya çalışılmış fakat ekran renk doğruluğu olarak çok problemli deniyordu. Tasarım vs işlerinde kullanılabilecek bir laptop değil denilince bende aynı fiyata baktım hp victus iyi ekran olarakta o segmentte gayet tatminkar bir paneli var. Tek sıkıntısı soğutma sistemi biraz soru işareti bıraktı ama çok oyunla işim olmadığı için takılmadım. Birde pavilionların kasalarıda çok dandik deniliyordu victusta düzeltmeye gitmişler. Bu yüzden almaya karar verdim birde 16.1 modelini alacağım ne ufak kalıyor ne de 17 inç kadar ağırlığı arttırıyor tam orta ayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Victusların intel core i5-12500H işlemcili modelleri çok rahat işini görür ayrıca ısınması dedikleri kadar yok son kasalarda gayet rahat soğutuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.