< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
20.000 TL Ofis ve Oyun Bilgisayarı
-
-
https://www.epey.com/laptop/karsilastir/784833-798627/acer-nitro-5-an515-46-r1cm_monster-abra-a5-v19-3/
Şu ikisi arasında kaldım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hp nin i5 12500h lı modeli hoşuma gitti benim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende acer nitro 5 alacaktım incelemelerin alayında tamam donanım sağlam anakarta her şeyin en iyisi koyulmaya çalışılmış fakat ekran renk doğruluğu olarak çok problemli deniyordu. Tasarım vs işlerinde kullanılabilecek bir laptop değil denilince bende aynı fiyata baktım hp victus iyi ekran olarakta o segmentte gayet tatminkar bir paneli var. Tek sıkıntısı soğutma sistemi biraz soru işareti bıraktı ama çok oyunla işim olmadığı için takılmadım. Birde pavilionların kasalarıda çok dandik deniliyordu victusta düzeltmeye gitmişler. Bu yüzden almaya karar verdim birde 16.1 modelini alacağım ne ufak kalıyor ne de 17 inç kadar ağırlığı arttırıyor tam orta ayar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Victusların intel core i5-12500H işlemcili modelleri çok rahat işini görür ayrıca ısınması dedikleri kadar yok son kasalarda gayet rahat soğutuyor
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X