o hamzaya söyle. bloklamış beni.. yeni üye olmadım. korkaklığı bırakıp bloğu kaldırsın. söz ısırmıcam.. |
20.07.24 Köpek Saldırısına Uğramam Kısırlaştırma Yeterli Değildir (8. sayfa)
-
-
Sen birdr seçim zamanı hortlayan 2007'li hesapları gör. Her zamanki şeyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradaki tek irini sende görüyorum maalesef. İnsanın başına sürekli gelen bir sorunu belirtip bir çözüm istemesi bayağı dokunmuş sana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İtçilerle münakaşaya girmeye durduk yere ceza almaya gerek yok,umarim itler tenha bir yerde sıkıştırır da parçalar bu şahısı sonra böyle eblek eblek lakırtı yapabilir mi görürüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce benim kapının önüne yatmışlardı yavaşça yanlarına gittim,iri olanı havlamaya başladı küçük olan da hemen ardından havladı,refleksle geriye doğru adım attım,hemen üstüme saldırdılar,elimde kask ve çanta vardı elimdekileri köpeklere doğru savurdum kaçtılar,ya elimde bir şey olmasaydı panik yapsaydım ne olurdu?
Hayvansever bir insanım ama başıboş köpek hakikaten bir sorun.
-
Valla sokakta bir kediye saldırdıklarını görsem oracıkta vururum o köpekleri. Masum kediler kırmızı çizgimdir.
-
Bizde hayvan düşmanı değiliz hocam
Ama sokaktaki köpeklere düşmanım çünkü sokaklar insanların olmalı
Hele Ankara'da sanayide yasarken surekli kopek tacizine ugrardim kac defa bunlar yüzünden yol degistirdim sayisini sayamam 100lerce kez sorun oldular başıma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Benim de başıma bu tarz bir iki olay geldi. Umarım çaresine bakılır . uyutulur.
-
Tren rayında giderken çözüm bulmak kolaydır. Tren raydan çıkınca ortalık karışır. Bu böyledir.
Tren raydan çıkmıştır. O yüzden radikal çözümler gerekir.
Öyle bir kesim var ki, işi siyasete döküyör. Çözümsüzlük başarısızlık istiyor.
Arkadaş ortada bir sorun var. Hepimiz, eşimizi çoluğumuz çocuğumuz sokaklarda rahat yürüyemez haldeyiz. Bu bir sorundur.
Avrupa 50 yıl önce sorunu itlaf ile resetleyerek çözmüş. Hala da çoğu yerde uyguluyor. Onlara sesiniz çıkmaz hayran hayran bakarken iş Türkiye olunca mı kudurmuş köpek oluyorsunuz. Amaç hayvan hakkı değil, amaç insan hakkı da değil amaç başka birşey.
-
İlerleyen saatlerde AKP bunun yerine, “Veterinerlik Hizmetleri Kanunu'nun 9'uncu maddesinin üçüncü fıkrasında belirtilen tedbir uygulanır” hükmünün konulmasına ilişkin önerge verdi. Önerge kabul edildi.
Veterinerlik Hizmetleri Kanunu’nun söz konusu maddesi şöyle:
“Hayvanlara ötanazi yapmak yasaktır. Ancak,
a) Hayvanlara acı ve ıstırap çektiren veya iyileşme durumu bulunmayan hastalık durumlarında,
b) Akut bulaşıcı bir hayvan hastalığının önlenmesi ya da eradikasyonu amacıyla veya insan sağlığı için risk oluşturan durumlarda,
c) Davranışları insan ve hayvanların hayatı ve sağlığı için tehlike teşkil eden ve olumsuz davranışları kontrol edilemeyen durumlarda, veteriner hekim tarafından ötenazi yapılmasına karar verilebilir. Ötenazi işlemi veteriner hekim tarafından veya veteriner hekim gözetiminde yapılır.”
C maddesini kullanarak sokaktan aldırıp ötenazi yaptıracağız.. Bosa sevinmeyin yasa gecti yani.. Can dostlarınız ötenazi yapılacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Temmuz 2024; 8:44:16 >
-
Tövbe tövbe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X