Şimdi Ara

20.07.24 Köpek Saldırısına Uğramam Kısırlaştırma Yeterli Değildir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsmtr G kullanıcısına yanıt
    Sanmam
    Memleket hayrina en son ne zaman bir işi yapmaya kalkıp eline yüzüne bulastirmadan tamamladı hatirlayan var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Chp ile olmayacagi kesin

• gsmtr G kullanıcısına yanıt
    Aynen
    Chpye kalsa insanlik olsun diye avrupada uyutulacak kopekleri de getirir salar Türkiye'ye nsnskasosjsbcnci

Mama lobisi gercekten var adamlar milyonlarca dolar döndürüyor

• Hükümetin sokaktan köpekleri toplayacak gücü yok. Oysa Millet bunlara istedikleri her yetkiyi verdi ve bu yetkileri islerine geldigi yerde kimseye sormadan kullandilar. Simdi ise elimizi muhalefet bagliyor diyorlar. Iktidar Muhalefet insanlarin yararina birsey olunca eli kolu bagli olurken, kendi yararlarina olan seyleri hic tereddütsüz yerine getiriyorlar.

Öyle anlasiliyorki insanlarin oylariyla isgal ettikleri makamlarda, bu görevin verdigi ehliyetle öncelikli olarak kendi cikarlari icin calisirken, arta kalan zamanlarda ise halkin taleplerine bakmaktalar. Durum budur! Verdigi oyun hesabini sormayan, biatci ve tamamen siyasal ideolojiler üzerinden sandiklara gidenler oldukca, yetki vermenin hazineyi kasayi vermek demek oldugunu ve gerektiginde hesabini sormasini bilmesinin gerektigini hatirlamadikca, basinizda bu tür asalaklar sizi yönetmeye devam edecektir.

Yukari tükür biyik asagi tükür sakal olmussa önünüze konulan secimler, hicbirsekilde oy vermeye gitmeyin. Kimse oy vermezse bunlara herhangi bir yasal dayanaklari kalmaz, bu kafalar degismelidir.

Bu birde forumda yöneticiymiş ya. Şu iğrenç mesajlarına bakar mısın? Ne tiksinti bir zihniyet bu? Tam İslâm düşmanı bu tip.

Yönetim dediğin tarafsız olur. Kafirsindir ama dini inancı olana saygın olmalı. Bu tipler yüzünden forum pislik oldu.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Akp chp mhp iyip komple yozlasmis partiler

Bunları Allah hariç temizleyecek bir güç yok kokuşmuşlar tek dertleri koltukları

Care oy verme sistemine katilmamakta, suc birazda halkta. Her yapilana boyun egiyor, giki cikmaz hicbirseye. Bastan asagi biatci herkes, oy verdikleri adama hazinenin hesabini sormak zorunda olduklarini bile bilmezler ve bu insanlar oy kullaniyor. Bireysel cikar odakli hareket ettiklerinden siyasal partilerde bunlari emekliler, eyt liler bilmem neliler diye bölüp istedikleri zaman oylarini almasini biliyor.

Tek bir vatandasin sokak köpegi yüzünden burnu bile kanamamasi gerekir! Yasanan her kaza, yaralama ve ölüm fazladir. Sadece ülkeyi degil ele gecirdikleri kurum ve sirketleride cök, bosalt, ye kafasiyla mahvettikleri gibi, ülkede isini düzgün yapan hicbir kurum ve kurulus birakmayacaklar. Meclistekiler aralarinda rol paylasimi yapmislar ve milletle iyi kafa buluyorlar. Itibarini halkinin rezilliginden alanlar Ülkenin icinden gectiler...

• Düsenebilse sorar zaten. Algilayabildigi yere kadar agzi laf yapiyor.

• Şaka bir yana bu köpekleri kabul edebilecek ülke var mı acaba? Uzakdoğu vs.

• krstarica kullanıcısına yanıt

Hehehe biz zırlamıyoruz ki, aksine köpek severler zırlıyor.. Oradan kanun görüsmeleri yapıldıkca, zırlamalar yükseliyor, yok isyan ederiz, yok gezi yaparız yapsınlar da görelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Temmuz 2024; 16:29:47 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hele yapsınlar da görelim... Kime kinim varsa hırsımı alırım en azından :)

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Yapılırsa ve arkasında malum kisilerin oldugu da anlasılırsa, parti yasaklama durumları bile olusabilir sonra da belediyelere kayyum atanabilir..  

• Hacım ben ne zaman totomu köpek kaptı diye konu olusturdum bana hayatımda bir kez köpek saldırdı daha dogrusu saldırma girisiminde bulundu o zaman ben emek ankaradaki cumhuriyet lisesinden cıkmıstım bahcelievlerdeki bilardo salonuna gidiyordum birden karsıma doberman bir köpek cıktı hırladı bunun surata sivri burunlu ayakkabıyla bir gecirdim ıyyykkkk ıykkkkk diye viyaklayarak kactı bende köpek fobisi yoktur..

Ek: Bir keresinde de emekte saldırı girisimi olmustu fakat ben oldugum yerde durdugum icin yarı yoldan geri dönmüstü o sokak köpegiydi gelseydi onun da burnuna sivri burunluyu yapıstırırdım.. Bizde köpek fobisi olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Temmuz 2024; 16:21:39 >
  • birede çıkmış mülteci cart curt demiş.

Yanlışı yanlışla örtmek aslen eylem örtmekten öte, sıvamaktır. Yani ortada bir iddia vardır karşı tarafa dair, karşı taraf yapmadığını veya iddianın yalan oldugunu söylemez de suçlayan tarafla ilgili yeni bir iddia atar ortaya.

bir yanlışı başka bir yanlış ile savunamazsın. mülteciler var diye başıboş itleriniz insaları yesinler.

Bunlarda mantık namına eser yok. Akıllarını itlerine vermişler galiba.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.