< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
20.07.24 Köpek Saldırısına Uğramam Kısırlaştırma Yeterli Değildir (4. sayfa)
-
-
onedioAyıyla Tehlikeli Oyun! Araç Sürücüsü Saldırıdan Son Anda Kurtulduhttps://onedio.com/haber/ayiyla-tehlikeli-oyun-arac-surucusu-saldiridan-son-anda-kurtuldu-1235402
bütün ayılar toplatılsın.. barınağa kapatılsın..
-
Hocam Düz Kaldırımda Yürütmüyor Artık Psikopat,Tip Tip İnsan Görünümlü Mikroplar Azcık Uysan İnan Yumruk Yumruga Girmem Lazım Her Gün Bu Olay Oluyor 1 Veya 2 Kere İnanın Sürekli Sağ Sol Sağ Sol Yapıyorum Bunlara Değmemek İçin
Yolda Önüne Ne Çıkar İtmi Çıkar?
Psikopatmı Çıkar ?
Hayvan Gibi Süren Moto Kuryemi Çıkar ?
Ülke Çoktan Hapı Yutmuş
Hindistan,Afganistandan Daha Vahşi 1 Yer Olmuş Dersem Abartmam Her Halde
Hiç 1 Zaman Ülkemi Böyle Bitik,Pislik İçinde Maddi Manevi Görmedim...
-
Oyle kanka
Hindistan sokak lezzetleri ulkede yayilmaya basladi
Hele o motorcular yok mu
Gecenin 2sinde adam bagirta bagirta geziyor
Yav bunlari nasil bi ana baba dünyaya diskiladi abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dizimin altı paramparça olmuş durmadan kanıyor ya esnek yer parçalanmış tam hareket ettikçe kanıyor. Ben niye yaşadım bunu ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Temmuz 2024; 1:56:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün sabah fırına giderken mahalledeki dal yaprağın teki itlerini koyun gibi salmış. 3 tane iti var biri pitbull. beni görünce sardılar etrafımı. itlerin sahibi baş it çağırdı itlerini. ben de adama bağırdım pitbulu salmışsın ipsiz diye. baş itin dediği şey "bir şey yapmaz"
arkadaş bu nasıl bir güvendir, canavara herif güveniyor
ben değil de orada bir çocuk olsaydı düşünemiyorum.
baş ite kızarak bağırdım bana uzatma arkadaşım diyor. senin ben defterini dürerdim de o kadar köpekle başa çıkamam
bu pitbul besleyenler bir yere şikayet edilemiyor mu?
-
Geçmiş olsun
-
-
Ben pitbull besleyenlerin itlerini kolayca aldırmıstım burada belediyeye sikayet ettim önce almadılar sonra CIMER'e yazdım ve pitbullu apachilerden devletin polisi zabıtası belediyesi olarak korkuyor musunuz? Dedim.. Bunun üzerine böyle bir sey yok it alındı seklinde cevap geldi 20 gün sonra.. Fakat bu köpek tapar teröristler sonradan pitbull yasasını delip kısırlastırma sartıyla beslenebiliyor falan seklinde degistirttiler seklinde hatırlıyorum..
Söyledigim gibi köpek taparların adam edilmesi gerekiyor bunu yapan hükümet ülkeye cag atlatacak.. Ben sokağında itlerin cocuk ve adam parcaladıgı, kopek taparların millete pitbull saldırttıgı, 90 m2 apartman dairelerinde it besleyip milleti kafasına göre rahatsız edip yaptırım görmedigi bir ülkeye ekonomisi, insan hakları Almanya seviyesinde bile olsa ülke demem o yüzden it ve bunlara tapan teröristleri bitirmek her seyden önemli seklinde düsünüyorum..
Derhal yasa cıksın, cıktıktan sonra sokak itleri gebertilsin bununla da kalmasın, her it besleyenden it besleme ve temizlik vergisi alınsın.. It basına en az aylık 2000 lira.. Sahiplendirme adı altında It üretimi ve satısı yasaklansın.. Cok ağır cezalar getirilirsin belediyelere polis korumalar atansın belediye görevlisine saldırana vur emri cıksın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Temmuz 2024; 13:23:55 >
-
Antalya yazın sıcak kısın da ılık diye motor yaygın.. Motorcu problemi de genel olarak bu sehre ait bir problem.. Sehir gercekten cok problemli.. Ancak gelip yasayan anlıyor..
-
Oyun istemiştir Hamzacığım. Suç sende hem oyun oynamak isteyebileceklerini düşünemiyon hem de cebinde mama taşımayı akıl edemiyon ne biçim insansın sen. Şimdi o köpekler kolunu bacağını ısırıp derini yırtsa, kafatasını dişleyip delse hastanelik etse seni üstelik bir de kuduzsalar ve hastalıklarını sana yaysalar ölsen filan ya da bunların hiçbiri olmasa bile köpekten korkup kaçarken aniden yoldan geçen bir arabanın altına kalıp sakatlansan ve can versen bunlar hep haktır Hamzacığım. O yüzden her zaman yanından mama taşı, köpekler oyun istediklerinde oyun oyna, korkma korsan da belli etme nasıl davranacağını öğren kestirmeye çalış, psikolojilerini iyi analiz et, bilmiyorsan öğren, koşu yapma, bisiklet veya motor sürme, kuryelik yapma yapıyorsan işten ayrıl, çocuk yapma çocuğunla okul çıkışında veya parkta veya yolda yürürken oyun istemek isteyip aniden çocuğunu parçalamak isteyebilirler: yaşlılar ve çocuklar bazen de yetişkinler köpeklerin asabını bozabiliyor. Sokaklar, parklar başıboş köpeklerindir, şehirler başıboş köpekler için inşa edilmiştir, sen kimsin ki bundan şikayet edebiliyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Temmuz 2024; 12:20:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazen 90'lı yıllardaki devlet yönetimini özlüyorum. O zamanlar sokakta köpek möpek fazla yaşamazdı. Köpeği 1-2 hafta görürdün ya zehirlenirdi ya da belediye vururdu.
Motorculardan şikayet etmişler o yıllarda motorcu apaçilik yapacak polis durduracak şimdiki gibi artistlik yapacak var ya acayip döverlerdi. Zaten karakola giden boş çıkmazdı.
Millete anladığı dilden davranıyorlardı da ab uyum yasaları bozdu. Hırsızlar karakolda kahvede oturur gibi rahatça davranıyor.
-
Onların çoğu kısırlaştırılmış korkmayın sizi mikemezler.
-
-
4 5 kişi örgütlenin gidin düzenli olarak dövün köpekleri hatta fırsatınız varsa öldürün düzenli döverseniz insan görünce kaçacak delik arayacaklar şimdilik başka çözümü yok
-
Kediye, kopege zirladiginiz kadar, Suriyelilere zirlasaydiniz şimdiye, ülkeden kovulmuşlardi. Ne köpek sorunuymuş arkadas. Dogru ya kulturunde hayvan kurban etmek olan bir toplumun, hayvanlara kafayi takmasi cok da sasirtici degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri kıt aklıyla İslâm'a laf attığını zannediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X