Burada bir adam var karsıdaki apartman kökten kendisine ait ve onun gibi 2 apartmanı daha var 3 apartmandan kira topluyor onun bir serseri ve aynı zamanda köpek tapar oglu var, ısıklar caddesinde mi nerede motorlu polise denk gelmis, ehliyet gösterememis üstüne bir de artistlik yapınca dayak komasına sokmuslardı.. Polis hala bazen calısıyor yani.. |
20.07.24 Köpek Saldırısına Uğramam Kısırlaştırma Yeterli Değildir (5. sayfa)
-
-
Göreceğiz ben en cok köpeklerin toplanmasından değil köpek sever zümrenin ağlamasından zevk alacağım..
-
Bu ülke daha da sert yönetilmeli..
-
Ağlama melis
O kurbanlar afrikada ac insanlara gidiyor
Sizin gibi gidip sokaktaki enikleri büyütüp millete bela etmiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O çok abartmıştır. Genellikle gaz sıkıyorlar. Bir de adam seçiyorlar. Serseri hele bir de kalıplıysa bekçi polis pek bulaşmıyor.
-
Bu yasaya karşı çıkanların temel sorunu yasayı destekleyen herkesi hayvan düşmanı zannediyorlar.
Ben yasayı destekliyorum sadece eksik olduğunu savunnuyorum evimde 2 kedim var sokaktan aldım annemin evinde kedi var sokaktan kaynanamda kedi var sokaktan apartmanda yaşadığımız için köpek alma şansım yok imkanım olsa köpekte alırdım.
Bu hayvanların önüne aç bitir salam atıp iki kafa okşayınca hayvan sever olmuyorsunuz beyler bayanlar bu hayvanların güven ortamına sıcak havada serin yere soğuk havada sıcak yere ihtiyacı var bir aileye oyun oynayacakları insanlara ihtiyacı var sokaklar bu hayvanlara göre değil !
-
Dedigim gibi sizin devriniz bitti. Daha çok zirlarsin. Pardon beklersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Ağlama melis
O kurbanlar afrikada ac insanlara gidiyor
Sizin gibi gidip sokaktaki enikleri büyütüp millete bela etmiyoruzSenede bir et yiyen Khamzat doğru soyle kac kilo et yedin kurbaninda da boyle Afrikadaki masallarina inandiriyorsun kendinj.
Sen once kendini kendi karnini ulkeni doyur d sonra kendini kandirirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 22 Temmuz 2024; 14:28:22 >
Aynen katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru ya hüplettiğin pirzolalar ağaçta yetişiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En azindan ihtiyaç fazlasi kestirtmiyoruz. Ziyan etmiyoruz. Ne kisimlari nasil cöpe gidiyor bilmiyoruz sanki. Hayvanlarla da gecilen girgirin, makaralarin, üzerinden yapilan kirli ticarete de (karaborsa) sebebiyet vermiyoruz. 4 günde 1 senede yiyecegin eti, mal bulmuş mağribi gibi ceplerine tıkar derecesinde midemize tıkmiyoruz. Aslan gibi, karnimizin ve ihtiyacimizin dogrultusunda gerektigi kadarini yiyoruz. Inanc ugruna kiyımdan geçirmiyoruz. Bir AMAÇ ugruna kesiyoruz. O sebeple boşunu git baska yerde yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 22 Temmuz 2024; 14:37:31 >
Köpek bana saldirdi, tüm köpekler ölsün konusu.
Sen yarbay olunca söylediklerinin doğruluğu şüphesiz mi oluyor şimdi?
Mesela 1 değil 10 köpek sana gerçekten saldırmış olsa tüm köpekler öldürülmeli mi?
Bu kafaya göre tecevüz, taciz, hırsızlık, gasp gibi suçları hep insanlar işliyor, tüm insanları veya hangi ırktan ise o ırktaki tüm insanları öldürelim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 22 Temmuz 2024; 15:5:58 > -
Sadece yarbay değilim forumda en cok artisi olan ilk 10dayim en cok mesaji olan ilk 10dayim bunu aklin idrak ediyor mu? Forumdaki en önemli uyelerden biriyim ne diye itle kopekle ugrasayim gelip yalan yazi yazayim?
Nerde olursan oldu istersen forumun sahibi ol yalan söylemiyor olabilirsin, mesela o değil ki, ben yarbayım yalan söylemem demen yanlış. kaç yıldır forumda olan nice adamlar 2.el formunda dolandırıcılık yaptı, olamaz mı yani?
-
Onbasi rutbeli adam forumun direklerinden birine yalancılık iftirasi atarsa ben de ona haddini bildirmek icin konumunu hatirlatirim
Dün uye olmuş adamlar yillarin forum emekcilerine karşı saygılı olacak yok öyle yağma bu rutbeler bosa mi veriliyor omg
Ne Kadar Allah(cc)sız Kitapsız Varsa İt Sever Olmuş Pardon İt Tapar Olmuş
Adamların Bütün Hayatı Ebu Cehil Gibi Yaşamak Komple Zaten Baksan Mevlana Zannedersin
Bloklayın Geçin,Cevap Bile Vermeyin İçindeki İslam,Allah(cc) Düşmanlığını Kusuyor Zaten
-
Evine bir tane böcek girdi diye; ya da seni bir tane sinek soktu diye hepsini öldürürken neden bu soruyu sormuyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X