Şimdi Ara

20-21 yıllık BMW alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınmaz diyenlere sormak lazım kaçı 20 yaşında bmw almış da uğraşmış? reklamda dediği gibi ağzı olan konuşuyor. alınmaz da sahipleri vitrinde mi saklıyor bu arabaları, hala kullanıyorlar.

• Zevkine alinir abi e34 520i masraflidir biraz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

alınmaz diyenlere sormak lazım kaçı 20 yaşında bmw almış da uğraşmış? reklamda dediği gibi ağzı olan konuşuyor. alınmaz da sahipleri vitrinde mi saklıyor bu arabaları, hala kullanıyorlar.

Kullanıyolarda sor bakalım onlara araçlarında ne arızalar varmış ne sıkıntılar varmışta KULLANMAK ZORUNDALARMIŞ. Eski model atmosferikte arıza verse bişey olmaz ama bu arabalar sonuçta arızasız ve temiz bir şekilde yürümüyor.

Benim 2006 model mareamda hararet müşürü bozuktu, zırt pırt fan açardı, durduk yere rölantiyi 2000 devire sabiylerdi. Termostatı bozuktu, soğutma suyunun içinde bin şahit isteyen antifriz su karışımı vardı, su eksiltiyordu, yüksek hızlarda direksiyonu yumuşuyor ve titriyordu direksiyon pompasıyla salıncaklar bozuktu kısaca... aklıma gelen bunlar.

Ben bunlara rağmen arabayı 4-5 sene boyunca kullanabildim ? Yağını filtresini değiştirip geçtim evet kullandım ama huzurlu ve yola çıkabilecek durumdamıydı ? HAYIR

Ayrıca çok basit sahibindene girin 90-2000 model 3 ve 5 serilerinin ilan adetlerini toplayın bide güncel bmw 3 ve 5 lerin ilan adetlerini toplayın. 90-2000 modelleri millet daha çok elden çıkarmaya ve daha çok ilan yoksa bişey bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Kullanıyolarda sor bakalım onlara araçlarında ne arızalar varmış ne sıkıntılar varmışta KULLANMAK ZORUNDALARMIŞ. Eski model atmosferikte arıza verse bişey olmaz ama bu arabalar sonuçta arızasız ve temiz bir şekilde yürümüyor.

Benim 2006 model mareamda hararet müşürü bozuktu, zırt pırt fan açardı, durduk yere rölantiyi 2000 devire sabiylerdi. Termostatı bozuktu, soğutma suyunun içinde bin şahit isteyen antifriz su karışımı vardı, su eksiltiyordu, yüksek hızlarda direksiyonu yumuşuyor ve titriyordu direksiyon pompasıyla salıncaklar bozuktu kısaca... aklıma gelen bunlar.

Ben bunlara rağmen arabayı 4-5 sene boyunca kullanabildim ? Yağını filtresini değiştirip geçtim evet kullandım ama huzurlu ve yola çıkabilecek durumdamıydı ? HAYIR

Ayrıca çok basit sahibindene girin 90-2000 model 3 ve 5 serilerinin ilan adetlerini toplayın bide güncel bmw 3 ve 5 lerin ilan adetlerini toplayın. 90-2000 modelleri millet daha çok elden çıkarmaya ve daha çok ilan yoksa bişey bilmiyorum

Alıntıları Göster

Arabaların yolda yürüdüğünü görünce yaw nolacak gidiyor işte deniyor ama dediğiniz gibi arkaplanda durum genelde çok farklı oluyor. Yok kliması soğutmaz yok efendim elektronik bilmemnesinde arıza vardır bilmemne sensörü okumuyodur. Bu arabayı alsan huyunu suyunu önceki sahibi gibi bilmediğin için sorun yaşaman muhtemel oluyor. Bu eski arabaları arabanın istediği gibi kullanman gerek, Driven34 bile ne kadar temiz araçlar almasına rağmen o BMW lere neler neler yapılıyor. Sarı siteden megane parasına alınan bi BMW den ben pek bişey beklemem. İlla üst segment isteniyorsa Mondeo-Laguna gibi ana akım markaların araçları daha mantıklı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardes arabayi almak kolay, zor olan yürütebilmek. insanlar enayi mi 2010 200 bin kmde focus golf vs alacagina boş egea aliyor. Ya da 2010 bmw porsche cip alacagina megane aliyor. bi dusun bakalim neden.

ayrica o 23 24 yasindaki bmwler asla 300 binde değil. 1997 bmwler 2011 2012de 300 bine yaklasmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 1 Temmuz 2021; 19:8:48 >
  • Bence uğraşılmaz hepsinin bir sıkıntısı var, zamanında gidip bakmıştım birtanesine radyatörü arızalıydı aracın içi leş gibi benzin kokuyordu süspansiyonları patlak gibi lokur lokur sallanıyordu araba sonra zaten vazgeçtim almaktan gidip daha yeni bir araç aldım.

• Ben olsam almam.

Tertemiz 1.5 dCi megane sedanı mı alır keyfime bakarım, koy yağ suyu dünyayı gez.

Eski çalıştığım şirkette 580.000 binde dci megane 2 vardı hem de autentique en boş paketi.

Benim 2017 dizel corolla mı 9’a çarpar 3’böler küpünü alır. dCi efsanedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    En basitinden benim 2015 a4 de dpf boş egrler tıkalı bide gaz kelebeğiyle ilgili arıza veriyor kara duman atıyor ama gidiyor genede motor arıza lambası yanık haldeyken bile. Gidiyorda şimdi kim benim arabayı alır bu haliyle ? Bende böyle kıyamıyorum 2019 ağustostan beri böyle. 1.5 ay sonra 1 sene olucak böyle gittiğinden beridir. Bende para biriktirp acilen arabayı eski haline getirmeye çalışıyorum.

1 seneden sonra böyle kullanmaya devam edersem araçta başka sorunlarda vericek kurum yüzünden

• quote:

En basitinden benim 2015 a4 de dpf boş egrler tıkalı bide gaz kelebeğiyle ilgili arıza veriyor kara duman atıyor ama gidiyor genede motor arıza lambası yanık haldeyken bile. Gidiyorda şimdi kim benim arabayı alır bu haliyle ? Bende böyle kıyamıyorum 2019 ağustostan beri böyle. 1.5 ay sonra 1 sene olucak böyle gittiğinden beridir. Bende para biriktirp acilen arabayı eski haline getirmeye çalışıyorum.

1 seneden sonra böyle kullanmaya devam edersem araçta başka sorunlarda vericek kurum yüzünden

Mesela siz araçta ne olduğunu vs biliyorsunuz yani huyundan suyundan anlıyorsunuz ama diyelimk ananız babanız eşiniz markete gitmek için aldı yolda arıza lambası yaktı onlar ne kadar üzülür bir sorun olmadığı halde. Eski premium almak da böyle bir mevzu, satacak adam neyin ne olduğunu huyunu suyunu bilir ama size bir sorun yumağı ve balta girmemiş orman tadında keşfedilmemiş ufak tefek arızalar bırakır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Mesela siz araçta ne olduğunu vs biliyorsunuz yani huyundan suyundan anlıyorsunuz ama diyelimk ananız babanız eşiniz markete gitmek için aldı yolda arıza lambası yaktı onlar ne kadar üzülür bir sorun olmadığı halde. Eski premium almak da böyle bir mevzu, satacak adam neyin ne olduğunu huyunu suyunu bilir ama size bir sorun yumağı ve balta girmemiş orman tadında keşfedilmemiş ufak tefek arızalar bırakır.

Alıntıları Göster
    Bindiğin arabanın inciğini cinciğini huyunu suyunu bilmek çok önemli. 2006 fiat mareamda kaputu açınca motordaki parçaların ne işe yaradığını çoğu kez anlamıyordum. Şimdi 2015 model dizel audidimde kaputu açtığımda neyin nereye girdiğini ne olduğunu ne işe yaradığını sayfalar gibi biliyorum. Sadece sensör fazla olduğu için hangi sensör ne işe yarıyor onada kodunu taratınca anlarım anca

• quote:

Bindiğin arabanın inciğini cinciğini huyunu suyunu bilmek çok önemli. 2006 fiat mareamda kaputu açınca motordaki parçaların ne işe yaradığını çoğu kez anlamıyordum. Şimdi 2015 model dizel audidimde kaputu açtığımda neyin nereye girdiğini ne olduğunu ne işe yaradığını sayfalar gibi biliyorum. Sadece sensör fazla olduğu için hangi sensör ne işe yarıyor onada kodunu taratınca anlarım anca

Alıntıları Göster

Aynen öyle, aracı tanımak önemli

• Alınır bela olarak 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş muhabbet 90 model e30um var mermi gibi, bakım, lastik, yağ kaçakları dışında zorunlu para harcamadım. Gidin traktör motorlu megane alın binin siz.

• quote:

Alıntıları Göster

benim söylediğim basit birader, burada alınmaz diyenlerin hiçbirisinin 20 yıllık bmw yok boş keseden sallıyorlar.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

97 e36 kullanıyorum. Alınmaz diyorum.

Severek mi biniyorum? Evet.

Zevk veriyor mu? Evet.

Bir daha alır mıyım? Hayır.

Kaç tane e36 kullanan ustayla tanıştım. Hepsi kendisi usta olmasına rağmen arızasından bıkmış.

Öyle alıpta haftada anca 2 kere binince alınabilir araba olmuyor.

Konu sahibine gelirsek. Hevesin varsa, bekar adamsan alınabilir. Arabayı alınca kenarda 2 3 bin lira bulunsun. Kesin harcarsın diyemeyiz tabii.

Bu arabalar bakımdan bakıma sanayi arabaları değil. Bunu bilip al demek istiyorum. Bizim evin 2. arabası olduğu için sadece kardeşim ve ben kullanıyoruz. Bu yüzden zevkine biniyoruz haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 1 Temmuz 2021; 22:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

97 e36 kullanıyorum. Alınmaz diyorum.

Severek mi biniyorum? Evet.

Zevk veriyor mu? Evet.

Bir daha alır mıyım? Hayır.

Kaç tane e36 kullanan ustayla tanıştım. Hepsi kendisi usta olmasına rağmen arızasından bıkmış.

Öyle alıpta haftada anca 2 kere binince alınabilir araba olmuyor.

Konu sahibine gelirsek. Hevesin varsa, bekar adamsan alınabilir. Arabayı alınca kenarda 2 3 bin lira bulunsun. Kesin harcarsın diyemeyiz tabii.

Bu arabalar bakımdan bakıma sanayi arabaları değil. Bunu bilip al demek istiyorum. Bizim evin 2. arabası olduğu için sadece kardeşim ve ben kullanıyoruz. Bu yüzden zevkine biniyoruz haliyle.

eyvallah, dediklerini ne doğrulayacak ne de karşı çıkacak bilgiye sahibim ama gördüğüm kadarıyla bu başlığa ilk mesajın ki bu da beni doğruluyor:yukarıda yazanlar hariçten gazel okuyor.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal kullananlardan duymuşlardır. 20 yaşında olmasından tahmin ediyorlardır vs. Aslında yanlış bir şey yapmıyorlar. Konu sahibi arkadaşı vazgeçirip üst model aldırsalar, mantıksız bir hareket olmaz. "Heves" kısmını yoksayıyorum. Hevesi varsa alsın, kendi pişman olsun yada olmasın 

Benim de Subaru alma düşüncem var mesela. Boxer motor korkutuyor. Bu konuda hevesim mantığımı ezemedi daha 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 2 Temmuz 2021; 0:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Büyük ihtimal kullananlardan duymuşlardır. 20 yaşında olmasından tahmin ediyorlardır vs. Aslında yanlış bir şey yapmıyorlar. Konu sahibi arkadaşı vazgeçirip üst model aldırsalar, mantıksız bir hareket olmaz. "Heves" kısmını yoksayıyorum. Hevesi varsa alsın, kendi pişman olsun yada olmasın 

Benim de Subaru alma düşüncem var mesela. Boxer motor korkutuyor. Bu konuda hevesim mantığımı ezemedi daha 

işte bende bu birinden duyduklarının doğru olduğuna inanmıyorum. bizim ülkede ağzı olan konuşuyor, astronotla aşık atacak adam var bu ülkede. konu sahibi genç arkadaş belli ki hevesli. hevesi belki doğru belki yanlış. yanlışsa bile bunu palavracılardan değil 20 yaşında bmw sahiplerinden duymalı. bugün yanımdan safrane geçti, ilk kasa. yanında da egea vardı. o safrane ne olursa olsun o egeadan çok daha iyi bir araç.

• Eğer otomotiv sektörüne ilginiz ve teknik konulara hakimiyetiniz yoksa geçmişini bilmediğiniz 20 yıllık BMW macerasına hiç girişmeyin, BMW’ye 5 harcarsın10 gösterir, verdiği sürüş keyfi ile harcadığınız gözünüze gelmez, ama o harcamalar hiç bitmez, eğer konuya hakim değilseniz de arabadan soğursunuz, BMW sorunlu bir araba değildir, sorun araçların BMW’den anlamayan ustaların eline düşmesidir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.