Kesinlikle duruş, görüntü olarak eski araçlar kendine hastır ama içi beni dışı seni yakar cinsten maalesef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 2 Temmuz 2021; 8:39:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20-21 yıllık BMW alınır mı ? (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FthGTI
Eğer otomotiv sektörüne ilginiz ve teknik konulara hakimiyetiniz yoksa geçmişini bilmediğiniz 20 yıllık BMW macerasına hiç girişmeyin, BMW’ye 5 harcarsın10 gösterir, verdiği sürüş keyfi ile harcadığınız gözünüze gelmez, ama o harcamalar hiç bitmez, eğer konuya hakim değilseniz de arabadan soğursunuz, BMW sorunlu bir araba değildir, sorun araçların BMW’den anlamayan ustaların eline düşmesidir.Kesinlikle katılıyorum bu mesaja. Bu arabaları aldığında hobi de almış oluyorsun. Arabayı alınca anahtar takımı aldım koydum torpidoya. Bir şey yapılacaksa önce kendim denerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
En basitinden benim 2015 a4 de dpf boş egrler tıkalı bide gaz kelebeğiyle ilgili arıza veriyor kara duman atıyor ama gidiyor genede motor arıza lambası yanık haldeyken bile. Gidiyorda şimdi kim benim arabayı alır bu haliyle ? Bende böyle kıyamıyorum 2019 ağustostan beri böyle. 1.5 ay sonra 1 sene olucak böyle gittiğinden beridir. Bende para biriktirp acilen arabayı eski haline getirmeye çalışıyorum.
1 seneden sonra böyle kullanmaya devam edersem araçta başka sorunlarda vericek kurum yüzündenAracınız çekişten düşmedi mi? Motor çekişi farklılık gösterdiği için otomatik vites geçişleri eskisine oranla kararsızlaşmadı mı?
-
Son sahibi olur aileye katıp kimlik çıkartırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kuzenimde 93 modeldi sanırım 318i var.
Araca bir kaç kez bindim, araç biraz dökülüyor.
Ama ufaktan ufaktan bişiler öğrenmeye başladım.
Ne zaman sorsam sanayide bişiler değiştiriyor, bende bilgi ediniyorum.
O yaşta temiz bir bmw bulmak imkansız sanırım, zira gençlerin eline geçince feleğin çemberinden geçiyor.
-
Eski bir BMW nin günlük rutini:
https://www.youtube.com/watch?v=39gmFYqV6zg&feature=youtu.be
-
2007 e60im var ilk sahibiyim, BMW hakkında yazılan yorumlari gördükçe sadece gülüyorum :)
İlla ki eski araba almak istiyorsanız W124 daha mantıklı olur bence, zaten kolay kolay yıkılan bir araba değil.
Vaktin varsa sabah sanayiyi ben açar en sonda ben kapatırım diyorsan neden alınmasın
-
300-350 k km kaçıncı 300-350 k km'sidir?
-
ocağına incir ağacı dikmek hemde üzerine para vererek
lpg ile şehir içinde 1 tl yakar 6 silindir 1.5 ton demir yığını
hiç çıkartması her ay 1000 tl masrafı çıkar çok yakın arkadaşımda vardı ondan biliyorum
-
Çekiş düşükquote:
Orijinalden alıntı: BethestaAracınız çekişten düşmedi mi? Motor çekişi farklılık gösterdiği için otomatik vites geçişleri eskisine oranla kararsızlaşmadı mı?
Alıntıları Göster
yakıt arttı
Daha az menzil görüyor bir depoyla
Egzozu zımparayla siliyorum düşünün kromajı gözüksün diye o kadar is içinde egzoz. 3-4 gün sonra bi bakıyorum gene egzoz is içinde.
Otomatik vitesle bi alakam yok cvt şanzıman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
son sahibi olursun diye saçmalayanlar da gelmiş! anadol kamyonetlerin bile hala el değiştirdiği devirde bmw nin son sahibi olacağını sanmak İlber hocanın deyimi ile cahilliktir.
-
Mercedes olsa tamam da Bmw çok sıkıntı yapar ya. Ha param var zevkine bineceğim diyorsan başka.
quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrson sahibi olursun diye saçmalayanlar da gelmiş! anadol kamyonetlerin bile hala el değiştirdiği devirde bmw nin son sahibi olacağını sanmak İlber hocanın deyimi ile cahilliktir.
Aga sanayide BMW servisin filan mı var ne bu hırs? Babanın markası gibi savunmana gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411Aga sanayide BMW servisin filan mı var ne bu hırs? Babanın markası gibi savunmana gerek yok
Alıntıları Gösterdostum ne bmw sahibiyim ne de servis sahibi. benim karşı çıkıp vurguladığım nokta insanların bilgileri yokken fikirlerinin olması ve yetmezmiş gibi o fikirleri gerçek ihtiyaç sahiplerine doğru bilgiymişçesine kakalamaları. yoksa bana ne eski bmw den mercedesten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrdostum ne bmw sahibiyim ne de servis sahibi. benim karşı çıkıp vurguladığım nokta insanların bilgileri yokken fikirlerinin olması ve yetmezmiş gibi o fikirleri gerçek ihtiyaç sahiplerine doğru bilgiymişçesine kakalamaları. yoksa bana ne eski bmw den mercedesten.
Alıntıları GösterBu tarz konularda hala hele 20+ yaşındaki metal parçaları konusunda kesin konuşmanızı önermem. 5 10 yıllık F serisi BMW lerin bile bolca kronik sorunu varken feleğin çemberinden geçmiş olması mümkün araçlar konusunda bu kadar emin olmayın demek istiyorum. Tabiki her marşa bastığında başka başka bir arıza lambası yanıp bir sorun çıkartmayacak ama dci bir Megane kadar da rahat kafayla binilmeyecek veya olası bir arızada dci megane den daha fazla para ödeyeceğin aşikar. Sizin aracınız nedir? Kötülemek vs açısından değil meraktan soruyorum yanlış anlamayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamirci ve parçacı tanıdığın varsa az buçuk bu işlerin içinde cevren varsa alınır aslında. Fakat nispeten temiz e39larin piyasası uçuk oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X